از رئیس جمهور چه می خواهیم؟
شارنیوز: سقز به عنوان دومین شهر بزرگ استان در انتظار سفر دکتر روحانی برای مطرح کردن انتظارات و رفع برخی از مشکلات است. سفری که چنان که از مقدمات و مباحث پیرامون آن بر می آید، منشا تحولی در پروژه های استان خواهد بود و رئیس جمهوری با دستی پر به کردستان خواهد آمد.
سقز که به عنوان مهمترین مسیرهای مبادلاتی مسیر کریدور شمال غرب به جنوب غرب کشور محسوب می شود میهمان “ترکان” مشاور ارشد رئیس جمهور به عنوان نماینده تام الاختیار هیات دولت خواهد
در کنار فرودگاه سقز که اصلی ترین مطالبه سقزی ها از هیات دولت است، کنار گذر و بیمارستان در دست ساخت به عنوان دو طرح اصلی و بحث خسارات سیل اخیر نیز پیش روی وزیر خواهد بود.
در این سفر، طرحها و پروژه های فعال و نیمه فعال شهرستان سقز از جمله بهسازی وآسفالت و تکمیل وبهره برداری از راه های روستایی نیمه تمام، آسفالت جاده سقز-مریوان و توسعه راه بانه – سقز و احداث تقاطع غیر همسطح در روستای آیچی می تواند به دولت جهت اخذ اعتبار پیشنهاد شود.
اگر چه این مشکلات در حوزه راه است ولی مسئولانی که در شهرستانها حضور می بایند به عنوان نماینده تام الاختیار رئیس جمهور محسوب می شوند و مدیان محلیمی توانند اخذ اعتبار برای اتمام سد چراغ ویس ، احداث جاده جایگزین سقز-بانه وجابجایی روستاهای میرده و بله جر وپرداخت خسارت به روستاییان، احداث خط انتقال آب شرب شهر سقز از سد چراغ ویس ، احداث دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی ، آبرسانی و گازرسانی به روستاها و احداث مراکز بهداشتی درمانی و خانه بهداشت در روستاهاورا به وی پیشنهاد دهند.
در این سفر می توان موارد دیگری نیز برای نماینده تام الاختیار رئیس جمهور مطرح کرد از جمله ؛ ایجاد کارخانجات استخراج ذوب آهن وفولاد و تولید واستخراج فرآوری طلا با توجه به وجود معادن غنی این حوزه، تولید سیمان خاکستری و تولید انرژی از زباله و گاز شهری.
مطالبات سقز در حوزه های مختلف کم نیستند که می توان به ساخت سالنی مناسب برای اجرای برنامه های فرهنگی، باز شدن دوباره بازارچه سیف، ساماندهی مناسب شهرک صنعتی و ساخت ناحیه صنعتی صاحب و توجه به فعالان سیاسی و مشارکت دادن آنها در امور مدیریتی و… اشاره کرد.
کردها هنوز چشم انتظار تحقق شعارهای انتخاباتی روحانی هستند و مطالبات سیاسی – منطقه ای خود را در چهارچوب “بیانیه حقوق اقوام و مذاهب” وی پیگری می کنند. فرصت خوبی است تا به یاد رئیس جمهور بیاندازیم که چه قولی داده بود:
بیانیه شماره ٣
حقوق اقوام، ادیان و مذاهب
بنام خداوند جان و خرد
ملت بزرگ ایران؛ برادران و خواهران گرانقدر
باسلام و احترام
کشور عزیز ما، ایران، بوستانی عطرآگین از اقلیمها ،زبانها، ادیان و مذاهب گوناگون است. اکنون که انتخابات سرنوشتساز ریاست جمهوری دوره یازدهم، این فرصت تاریخی را فراهم کرده است؛ اینجانب متعهد و مصمم هستم درصورت کسب رأی اعتماد شما و استقرار دولت تدبیر و امید با اجرای بندهای دهگانه زیر، بخشی از فصل حقوق ملت قانون اساسی را که از مهمترین اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی بوده و هست، از شعار به عمل درآورم تا شاهد ایرانی آزاد و آباد، با مشارکت ایرانیان باشیم:
1: تدوین قوانین لازم برای اجرای کامل قانون اساسی بهویژه اصول ٣، ١٢، ١٥، ١٩، ٢٢ و… دردولت تدبیر وامید به منظور رفع تبعیض.
2: مشارکت عمومی فارغ از زبان و مذهب در مدیریتهای کلان کشور و اجرای اصل شایستهسالاری در همه سطوح سیاسی-اداری به گونهای که تمامی شهروندان و هممیهنان در شرایط یکسان امکان مشارکت و تصدی در کلیه سطوح تا عضویت کابینه را داشته باشند.
3: انتصاب نیروهای شایسته محلی در پستهای مدیریتی مناطق مختلف کشور و حمایت تقویت و تفویض اختیار و واگذاری امور اجرایی محلی و منطقهای به آنان در قالب سیاستهای عمومی دولت.
4: تدریس زبان مادری ایرانیان (کردی، آذری، عربی و…) بطور رسمی در سطوح مدارس و دانشگاهها دراجرای کامل اصل 15 قانون اساسی.
5: تقویت فرهنگ و ادبیات اقوام ایرانی و پیشگیری از زوال آنان بهمنظور حفظ و نگهداشت این میراث کهن ایرانی .
6: رعایت حقوق پیروان سایر ادیان و مذاهب و عدم دخالت در امور دینی و مذهبی آنان با تأمین آزادی در عقاید دینی و مذهبی و ایجاد امکان اجرای آداب و فرایض دینی مذهبی آنان در شرایط یکسان.
7: انجام مطالعات علمی و تدوین برنامههای بلند مدت و کوتاه مدت در بخشهای زیر بنایی، عمرانی، اقتصادی و فرهنگی-اجتماعی در مناطق محروم و مرزی بهویژه استانهای درگیر در جنگ تحمیلی با اختصاص بودجههای جهشی بهمنظور جبران عقب ماندگیها.
8: رفع تبعیضات ناروا در همه ابعاد و اشکال آن.
9: تغییر نگاه امنیتی نسبت به اقوام و فرهنگهای ایرانی و تبدیل ساختار و روشهای سیاسی-امنیتی به نظام مدیریت علمی و کارآمد، بهمنظور استفاده بهینه از منابع بکر و سرشار مادی و انسانی این مناطق.
10: واگذاری مسئوولیت برنامهریزی و هماهنگیهای لازم به یکی از معاونین رئیس جمهور برای تحقق بندهای نه گانه فوق.
خدمتگزار شما
دکتر حسن روحانی
کاندیدای دوره یازدهم ریاست جمهوری
نهم خرداد ماه هزار و سیصد و نود و دو هجری شمسی
کد خبر: 14943
-
مطالب مرتبط:
- نقش نمایندگان مجلس در تخصیص اعتبارات سفر ریاست محترم جمهوری به کردستان
- برسد به دست مدیران استان
- دستاوردهای سفر رییس جمهوری به کردستان اعلام شد
- نامه سرگشاده رئیس شورای شهر بانه خطاب به روحانی
- نامه روحانیون مستقل سقزی به رئیس جمهور
- درخواست از روحانی برای تکمیل یک پروژ انسان دوستانه
- نماینده رئیس جمهور در سقز
- به بهانه حضور کاروان تدبیر و امید
… مطمئن باشید اتفاق خاصی نمی افته. این یکی هم میاد تا مثل بقیه چند تا حرف قشنگ ، دروغ و وعده پوچ بده و بره. همین…
پاسخ دهید
دوستان گرامی،ضمن سلام وادب.
بیایید طرحهایی که در حال اجرایند و بدون شک در ردیف مجدد اجرا قرار می گیرند را رها کنیم.چون این طرحها چون پتکی بر سر مسئولین کوبیده می شود و هر از چند گاهی بودجه ای به آن تعلق می گیرد و در نهایت در زمان روحانی هم نباشد! به بهره برداری می رسد.
طرحها و مطالبات جدید را مطرح نماییم:
1- همانگونه که می دانید و گاهاً هم برای شما پیش آمده، درادارت سنندج نسبت به سقزیها کنیه عجیبی هست و در کارهای مربوط به سقز کارشکنی می شود.این برای هر کدام از ما که کارمان به سنندج افتاده کاملاً مشهود است.حتی برای دوستانی که در ادارات کل خدمت می کنند قابل مشاهده است و بر این مورد اذعان دارند. در یک جلسه دوستان حاظر و از جمله نماینده سقز در مجلس به آن اعتراف کرد که در تقسیم بودجه و طرحها از سقز ظلم می شود. چگونه است که ما استان شدن سقز را مطرح کنیم؟مگر نه آن است که مرکزیت دارد برای چندین شهرستان و مسافت زیادی از سنندج دارد؟
2- راه آهن در نزدیک ماست.در مسیر بناب به مهاباد.آن هم برای سقز چون مسیر تاحدودی هموار است مقرون به صرفه است. راه آهن می تواند زمینه ساز توسعه شود.
3- دانشگاه علوم پزشکی زمینه ساز جذب پزشکان برجسته می شود و در نهایت رونق طبابت و توسعه توریسم درمانی
4- اختصاص بودجه برای درختکاری جنگل مانند در اطراف سقز تا آن را از شکل زشت بیابان مانند بیرون آورد.
5- در نظر گرفتن سقز به جای بانه برای اجرای منطقه آزاد تجاری با این بهانه که قابل دسترسی تر و نامحدود برای توسعه شهریست. مسافرهای در راه بانه فقط آشغال و … برای سقز دارند.( مالمان پر له رازیانه و مندالمان به دلیشه ئه مری.)
6- توسعه رشته های کاربردی در دانشگاههای پیام نور و آزاد و آموزشکده فنی در سقز به جای مثلاً رشته کارشناسی ارشد تاریخ.
7- ایجاد دانشگاه سراسری وسیع در سقز.
به امید در نظر داشتن موارد فوق در حد طومار و تقدیم به رئیس جمهور و سازمان مدیریت و برنامه ریزی. موفق باشید./
پاسخ دهید
درود بر شرفت،چیزهای قشنگی مطرح کردید.امیدوارم که دوستانی که برای سقز دلسوزی می کنند،این موارد را هم مدنظر بگیرند.
پاسخ دهید
بدبين نيستم ولي نميدونم شما مردم سقز به چه چيزي دلخوشيد؟! این همه بهمون دروغ گفتن و ميگن ولي باز داريم گول حرفا و وعده هاشونو ميخوريم. اينا قابل اعتباد نيستن و فقط حرف میزنن و شعار ميدن. خواهشا گول نخوريد دوباره …
پاسخ دهید