مواردی ضروری جهت استحضار آقای رئیس!
فخرالدین حیدری نماینده دو دوره مجلس شورای اسلامی از شهرهای سقز و بانه، به بهانه سفر هیات دولت به کردستان طی نامه ای خطاب به روحانی، به برخی از مطالبات و موراد ضروری جهت رسیدگی سریع در شهرهای سقز و بانه اشاره کرده و از رئیس جمهور خواسته است اهتمام جدی به این موارد داشته باشد. متن نامه حیدری به این شرح است:
جناب آقاي دكتر روحاني
رياست محترم جمهور
از زماني كه جنابعالي با هوشمندي و درايت نشأت گرفته از خردمندي و تجارب منطقي و بيشمارتان واردكننده واژگاني همچون تدبير و اميد در كارزار مديريتي كشور شديد، مباحث جديدي در گستره سیاسی و مدنی کشور به راه افتاد که هرکدام به نوعی و از زاویهای سعی در همراهی و کمک به افکار و برنامههای شما برای پیشبرد اهدافی را داشتند که به جد نیاز واقعی کشور بود.
این خرد جمعی پتانسیل عظیمی ایجاد نمود که ثمرهاش را میتوان در پیروزی بزرگ هستهایی مشاهده کرد در این میان تنها میتوان یک چیز را اضافه نمود و آن اشاره به کسانی دارد که بدون شناخت واقعبینانه از شرایط امنیت ملی سعی در تخریب تمرکز سیاستهای منطقی شما داشتند که با درایت رهبری معظم انقلاب به سرانجام نرسیدند.
جناب آقای دکتر روحانی
بنده بر خلاف برخی از دوستان که معتقد بر پیروزی سیاست بازیهای جنابعالی در انتخابات دو سال پیش هستند دلیل انتخاب ستاد مرکزی شما را برای خودم بعنوان شخصی مستقل در کارزار سیاسی تنها و تنها خرد و اهداف منطقی مبتنی بر واقعیت که دور از سیاست بازی بودهاند میدانم و اکنون هم که پیگیر جدی تعهدات آن زمانتان هستم به انتخابم احترام بیشتری میگذارم. و اگر تا به امروز بدلیل ساختار اولویتبندیهای مدیریتی، سیاست خارجی بخش بزرگتری از زمان مدیریتتان را به خودش اختصاص داده است ولی حضورتان در کردستان بیانگر این واقعیت است که کارکردهای محوری و اثربخش سیاست داخلی بر سایر بخشها در بطن جامعه برای پیشبرد اهداف متعالی در ذهن خردمندانه برنامههای جنابعالی و تیمتان واضح و مبرهن است.
با این تفاسیر و با محاسبه قدرت و توان چانهزنی جنابعالی منطقی به نظر میرسد تا ما انتظارات بزرگتر و عملیتری از حضورتان در کردستان داشته باشیم. و از تندرویها و کج اندیشیهایی که مدتهاست تأثیری مستقیم بر روند توسعه این به واقع ستمدیده داشته، کاسته شود.
جناب آقای رئیس جمهور
مسیرهای دور و دراز و طولانی را با قدمهایی پایدار و قدرتمند میتوان به سرانجام رساند و پیروزی در این مسیر، میسر نخواهد شد مگر با تلاش بیوقفه، عزم راسخ و غلبه بر شکستها و سیاستبازیهای گذشته است به همین سبب میتوان مصوبات جنابعالی در این سفر نقطه عطفی در تاریخ کردستان باشد. و در این میان بزرگترین خدمتی که جنابعالی میتوانید به کردستان بکنید شاید اینست که ما را برای بهرهمندی از داشتههایمان حمایت کنید. و آن ایجاد بسترهای توسعه در تمامی زمینههای صنعتی، اقتصادی سیاسی و فرهنگی و اجتماعی ست تا ما با تکیه بر قدرت هوش و ذکاوتمان به حق واقعیمان دست پیدا کنیم.
در همین راستا و بر اساس خوانشی بر تجربههای اسبق که در طول دوران خدمتگزاریم به عنوان منتخب مردم شریف شهرستانهای سقز و بانه در مجالس هفتم و هشتم مواردی را که به نظرم ضروری و اولویتدار هستند به صورت خلاصه تقدیم حضور مینمایم که امیدوارم درایت و حسن نظر جنابعالی و همچنین برخورد خردمندانه و رفتار حرفهایی مدیران تیم جنابعالی باعث شود تا کردستان علیالخصوص شهرستانهای سقز و بانه از این پروژههای باستانی رهایی یافته و بدینوسیله از ابتداییترین ابزار توسعه برخوردار گردند.
شهرستان سقز
– فرودگاه سقز:
به حقیقت یکی از مطالبات به حق و اساسی مردمان شهرستانهای سقز، بانه، بوکان، مریوان، سردشت و … است.
این پروژه که در اواخر دوره اصلاحات زمین آن خریداری و در مجالس هفتم و هشتم ردیف بودجه برای آن تعیین گردید. متأسفانه با این اعتبارات تا به امروز به نتیجه نرسیده است که میطلبد تا به صورت ویژه اعتباراتی خاص در جهت تکمیل و اتمام آن در نظر گرفته شود.
– بیمارستان سقز:
شهرستان سقز عنوان مرکزیت درمانی منطقه را عهدهدار است و باتوجه به فرسوده بودن بیمارستان آن در مجلس هفتم برای آن ردیف بودجهایی تعیین گردید که به دلیل کمبود اعتبارات پروژه مذکور پیشرفت قابل ملاحظهایی نکرده است. در سفر اخیر وزیر محترم بهداشت هم قول مساعدتهایی ویژه از جمله تجهیز بیمارستان داده شد که خود جای بسی تأمل است اصولاً اولویت تکمیل ساختمان بیمارستان است و بعد تجهیز آن. لذا باتوجه به امضاء تفاهمنامه ستاد اجرایی فرمان امام (ره) با وزارت بهداشت در خصوص تکمیل بیمارستانهای سراسر کشور دستور تسریع در تکمیل پروژه ضروری به نظر میرسد.
– سد چراغ ویس:
با وجود واقعیت مشکل آب در کشور علیالخصوص کردستان میطلبد این پروژه حیاتی برای تأمین آب شرب و کشاورزی منطقه هرچه سریعتر به بهرهبرداری برسد.
– اشتغالزایی:
تنها واژهایی است که معنای واقعی شعار امید جنابعالی را برای خیل عظیمی از هموطنان پررنگتر از همیشه کرد. در اواخر دوره هشتم مجلس مقرر گردید تا با بازگشایی مرز سیف سقز و همچنین حمایت از مرزنشینان مانند دیگر نقاط مرزی باعث رونق در سقز گردد که متأسفانه تاکنون راه به جایی نبردهاست. لذا باتوجه به اینکه جنابعالی ریاست شورای امنیت ملی را نیز عهدهدار هستید استدعا دارد دستورات لازم در جهت صدور مصوبهایی در مورد مرز سیف سقز را صادر فرمایید.
موضوعی دیگری که در همین راستا قابل بحث است توسعه خط سیگارت دخانیات سقز است که باعث امیدواری فراوانی در بین جوانان جویای کار سقزی شد ولی متأسفانه با استناد به مستهلک بودن آن خط، هنوز منجر به نتیجهایی نشده است که دستورات جنابعالی برای بررسی و شفافسازی موضوع میتواند راهگشا باشد.
– فرمانداری ویژه سقز:
که متأسفانه جز تصویر شهر بزرگ و خانهایی ویران چیز دیگری را برای مردم فهیم و صبور این شهر به همراه نداشته است. دستورات جنابعالی به اداره امور مالیاتی کردستان برای عدم فشار بر مردم ضروری به نظر میرسد.
– بخش روستایی:
در کردستانی که نه صنعتیست و نه زیرساختی برای توسعه دارد و همچنین به دلیل شرایط جغرافیای خود صاحب شخصیت و استعدادی در حوزهی کشاورزی و دامداری بوده و هست. لذا همچنانیکه آنها به یاری دولت تدبیر و امید در زمان خودش آمدند میطلبد دولت مزبور نیز در برنامه ششتم توسعه و همچنین بودجه سال آتی برای در رفع نیازهای اساسی این قشر زحمتکش و بیادعا قدمهای بزرگی از جمله جادههای روستایی بردارد و این امر محقق نخواهد شد مگر با مساعدتهای ویژه شخص جنابعالی.
شهرستان بانه
– مرز سیرانبند:
یکی از مصوبات دولت دهم و مجلس هشتم تصویب مرز رسمی سیرانبند بانه بود که علیرغم آمادهسازی زیر ساختها در سال تصویب و در کمیته برنامهریزی شهرستان متأسفانه تاکنون اقدامی جدی در مجاب نمودن کشور همسایه یعنی عراق در خصوص پذیرش این موضوع انجام نگرفته است. حال باتوجه به قدرت دیپلماسی دستگاه خارجی جنابعالی امید است دستورات لازم را در به نتیجه رساندن این موضوع صادر بفرمائید تا آرزوهای چندین ساله مردم فهیم بانه تحقق یابد.
– منطقه ویژه اقتصادی:
یکی از مصوبات کمیسیون اقتصادی مجلس هشتم که به تأیید شورای محترم نگهبان هم رسید منطقه ویژه اقتصادی بانه بود که متأسفانه هنوز هیچ اقدامی در جهت عملیاتی کردن آن صورت نگرفته است. امید است اعتبارات ویژهایی در این خصوص تخصیص یابد.
– بیمارستان بانه:
در ادامه توضیحاتی که برای بیمارستان سقز تقدیم شد. شهرستان بانه هم در حوزه سختافزاری بهداشت و درمان دچار چالشی جدی است که اگر به صورت ویژه نسبت به تسریع در روند تکمیل و تجهیز بیمارستان جدید بانه اقدام نشود لطمات جبران ناپذیری به مردم وارد خواهد آورد امید است عنایات ویژه جنابعالی شامل حال این پروژه هم بگردد.
– مبادلات مرزی:
در راستای ارتقاء جایگاه گمرکات بانه به اداره کل گمرک بانه دستورات لازم را صادر بفرمائید.
– جادههای بین شهری:
باتوجه به تجاری بودن شهرستان بانه در طول سال یکی از پرترددترین محورهای کشور مسیرهای سقز بانه میباشد که متأسفانه به دلیل منطبق نبودن جاده مذکور با استانداردهای روز به نسبت تردد بصورت مستمر شاهد تصادفات زیاد جادهایی در این محور هستیم لذا میطلبد ضمن بررسی و تحقیق در اینباره دستورات لازم در چهار بانده کردن این محور را صادر بفرمائید.
جاده بانه به سردشت:
به دلیل عدم جدیت و اعتبار کافی هنوز در حد جادههای نظامی باقیمانده است.
– جاده بانه- سیرانبند:
که باتوجه به اینکه قرار است به مرز رسمی تبدیل گردد میطلبد نسبت به دو بانده کردن آن اقدام شود.
جناب آقای دکتر روحانی
بار دیگر ضمن خرسندی از حضورتان در کردستان به عرض میرسانم که مطالب مطروحه تنها بخشی از مشکلات بیشماری است که کردستان سالهاست با آن دست و پنجه نرم میکند ولی با درایتی که از جنابعالی دیده و سراغ داریم امیدواریم دولت جنابعالی بر خلاف گذشته در برنامهایی با شخصیت اجرایی شدن تعاملی سازندهتر با پتانسیلهای کردستان انجام دهد.
والسلام علیکم
فخرالدین حیدری
نماینده مردم شریف شهرستانهای سقز و بانه
در دورههای هفتم و هشتم مجلس شورای اسلامی
کد خبر: 14970
-
مطالب مرتبط:
- نقش نمایندگان مجلس در تخصیص اعتبارات سفر ریاست محترم جمهوری به کردستان
- برسد به دست مدیران استان
- دستاوردهای سفر رییس جمهوری به کردستان اعلام شد
- نامه سرگشاده رئیس شورای شهر بانه خطاب به روحانی
- نامه روحانیون مستقل سقزی به رئیس جمهور
- درخواست از روحانی برای تکمیل یک پروژ انسان دوستانه
- نماینده رئیس جمهور در سقز
- به بهانه حضور کاروان تدبیر و امید