
نقاط حادثه خیز در سیل در سقز شناسی شود
فرماندار سقز گفت: شناسایی نقاط حادثه خیز برای کاهش خسارتهای ناشی از حوادث غیرمترقبه از جمله سیل در این شهرستان ضروری است.
به گزارش خبرگزاری فارس از سقز، علیاکبر ورمقانی ظهر امروز در نشست با جمعی از اعضای ستاد حوادث غیر مترقبه شهرستان با اشاره به شناسایی 30 نقطه حادثه دیده در وقوع سیل در این شهرستان، اظهار کرد: شناسایی نقاط حادثه خیز برای کاهش خسارتهای ناشی از حوادث غیرمترقبه از جمله سیل در سقز امری ضروری است.
وی گفت: شهرداری سقز باید بخشی از اعتبارات خود را به این بحث اختصاص دهد.
ضیالدین نعمانی شهردار سقز هم با عنوان اینکه سیل اخیر با همکاری و تعامل ادارات و مردم بسیار خوب مدیریت شد عنوان کرد: بیش از 30 نقطه حادثه خیز در جریان سیل ناشی از بارانهای فصلی شناسایی شده است که اقدامات برنامهریزی و عمرانی به زودی شروع خواهد شد.
شهردار سقز این اقدامات را شامل بازسازی یا اجرای دوباره کانالهای هدایت آبهای سطحی، ترمیم جداول برشمرد.
وی اظهار امیدواری کرد، با توجه به کمبود اعتبارات و قول مساعد معاون عمرانی استاندار اعتباراتی تا پایان سال به شهرداری سقز اختصاص یابد.
فرزاد ورمزیار رئیس اداره آب و فاضلاب شهری هم با عنوان اینکه بیش از 50 درصد شبکه فاضلاب شهری سنتی است گفت: با توجه به توسعه شهر تعدادی از محلات نیاز به اجرای کلکتور دارند که به دلیل کمبود اعتبارات این اداره انجام آن امکانپذیر نیست.
صابر زارعی معاون فنی و عمرانی فرمانداری سقز نیز با بیان اینکه مردم بعد از وقوع باران شدید اخیر و سیل ناشی از آن به فرمانداری برای پیگیری و دریافت خسارت مراجعه میکنند عنوان کرد: خواسته اصلی آنها تقویت زیرساختهای شهری است.
محمدسرکوت غوثی مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان سقز هم خواستار تخصیص اعتبار برای تجهیزات به منظور آمادگی بیشتر در برابر بحران و حوادث شد.
ایرج گیلاسی مدیر عامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری سقز هم با بیان اینکه، تعدادی از ماشین آلات در جریان سیل حادثه دیدند گفت: در این حادثه 146مورد آبگرفتگی و کمک به حادثه دیدگان توسط نیروهای آتش نشانی انجام شد.
کد خبر: 15093