
رشد تبلیغات غیر مجاز در سقز

لحاف چهل تکه ای که این روزها بر لباس شهرمان مد شده و جزو آلودگیهای بصری شهری قلمداد میگردد ، صبح که می خواهی از خانه خارج بشی اولین چیزی که می بینی تبلیغاتی است که شب گذشته بدون اجازه شما و در پنهانی به درب منزل شما چسبیده شده ، لولهبازکنی، تاکسی سرویس، قالیشویی، حمل بار با وانت ، آموزش کلاسهای خصوصی، تخلیهی چاه و … و باز به این فکر می کنید که چرا عده ای واقعا معنای فضای خصوصی و احترام به حقوق شهروندی را هنوز فدای درآمدهای فردی خویش می کنند و چرا نهادی با این افراد برخورد نمی کند ، مگر تابلوهای شهری و شیوه های نوین تبلیغی در دسترس نیست ؟ تبلیغاتی که برای آن تنها هزینه ناقابل چاپ چند صد برچسب را می دهند و در مقابل علاوه بر آلودگی و آشفتگی بصری، چهره منازل شهروندان را به عنوان بخشی از نمای شهری تخریب می کنند وهزینه و زمان زیادی را برای پاک کردن این برچسب ها بر مردم تحمیل می کنند.
تابلوهای شهری، این روزها در انحصار تبلیغات قرار گرفتهاند. اما در این میان گروهی نیز هستند که ترجیح میدهند به جای صرف هزینههای میلیونی، برای تبلیغات روی بیلبوردهای شهری، از روش آسانتر، کمهزینهتر و مقرون به صرفهتری برای معرفی کالا و خدمات خود بهره ببرند؛ اینها همان افرادی هستند که در و دیوار منازل و مجتمعهای مسکونی، از دست تبلیغاتشان در امان نیستند. این برچسبها پنهانی و دور از چشمان صاحبخانه روی در و دیوار خانهها نصب میشوند. این کار توسط افرادی انجام میشود که نه به درهای تازه رنگ شدهی منازل رحم میکنند و نه به زحمات صاحبخانه که ساعتها با کاردک، سطلی آب و انواع پاککنندهها به جان در خانه میافتد تا شاید بتواند به هزار زحمت از شر این برچسبهای به ظاهر کوچک، اما دردسر ساز خلاص شود .
اما چه باید کرد :
هرگونه تبلیغ در سطح شهر نیاز به هماهنگی و اخذ مجوز از شهرداری دارد و بر اساس ماده ۹۲ قانون شهرداری ها تبلیغات روی معابر شهر بجز در اماکنی که شهرداری آنها را مجاز شناخته ممنوع است و متخلفان تعدی کننده به حقوق عمومی و قانون محسوب می شوند، اما سودجویی برخی افراد، ضعف آگاهی های شهروندی و از همه مهم تر عدم بازدارندگی این قانون سبب شده تا تخلفات نصب تبلیغات بر پیکره شهر ادامه داشته باشد و نداشتن متولی مشخص برای رسیدگی به چنین تخلفاتی موجب شده شهروندان به دلیل مشغله های زندگی، کمتر فرصتی برای طرح شکایت پیدا کنند و شرکت های خدماتی نیز با اطلاع از چنین روندی با خیالی آسوده از در و دیوارهای منازل مسکونی شهروندان به عنوان محل مناسبی برای تبلیغات خود استفاده کنند.
پیشنهاد به شهرداری و شورای شهر :
بدون شک ضعف قوانین شهری در این زمینه تأثیرگذار بوده و باید تلاش شود با تصویب لایحه، برای زیباسازی منظر شهری از آلودگیهای بصری اقدام اجرایی و عملی لازم صورت گیرد.
با هماهنگی مراجع قضایی محدودیتهایی برای چاپ اینگونه برچسبها در نظر گرفته شود و تبلیغکنندگان نیز برای نصب برچسب خود، از واحد اجراییات شهرداری تاییدیهی لازم را دریافت کنند.
در صورت تکرار این تخلفات، ضمن برخورد با تبلیغ کننده و پاکسازی محل و پرداخت هزینههای سنگین توسط او و پیگیری و هماهنگیهای لازم جهت قطع تلفن تبلیغ کننده با شرکت مخابرات انجام شود و برخورد جدی با چاپخانه هایی که در این زمینه فعالیت می کنند.
کد خبر: 15199-
مطالب مرتبط:
باسلام واحترام به همشهری عزیزجناب آقای رستمی
پشنهادی برای شما دوست عزیز دارم فردا صبح که بیدارشدی البته پس فردا ،چون فردا جمعه است بجای اینکه به سیمای شهر نگاه کنی یک تاکسی دربستی بگیر و مستقیما تشریف ببرید واحد اجرائیات یا خدمات شهری شهرداری و بفرمایید که من می خوام برای هفته بعد یک همایش رایگان فرهنگی یا مبارزه با موادمخدر و….. برگزار کنم واحتیاج به یک بیلبورد تبلیغاتی دارم و هزینه اش را هم پرداخت می کنم و اگر تونستیدبه قول خودتان یک تابلو تبلیغاتی اجاره نمایید.بعدا بیایید نظر دهید.متاسفانه شهرداری سقز به واسطه اعضای دو دوره قبلی شورا ها بیلبوردهای تبلیغاتی سطح شهر را مادام العمر به یک نفر بصورت انحصاری واگذار کرده است و چون ایشان هم رقیبی ندارند که کار بهتری ارائه نمایندهروقت خواستند جوابگوی شما خواهند شد. و تعداد بیلبوردی هم که درسطح شهر است توسط افرادی که پارتی یا پول بیشتری دارند اشغال می شود مگر آنهایی که به قول شما با پوستر و برچسب تبلیغ انجام می دهند هزینه کمتری پرداخت می نمایند؟ اونم برای یک ساعت که بعدش به وسیله پوستر دیگری پوشانده می شود.اگر شهرداری سقز هم مکان مشخصی برای نصب پوسترهای تبلیغاتی در سطح شهر نصب می کرد هیچوقت این اتفاق نمی افتاد.
ماهم زیبایی را دوست داریم اما تا وقتی که زیبا بودن را ازت نگیرن
پاسخ دهید
سلام و عرض ادب و احترام به عزیزان . خرسندم و خوشحالم که بنده هم میتونم از طریق این سایت بحث یا صحبتی نمایم . عزیزانم بنده مجری بیلوردهای تبلیغاتی سطح هستم . احمد رشیدی کانون تبلیغاتی پویان گراف یا همان تبلیغاتی آریا سابق . خدمت شما عزیزم که راجع به رشد تبلیغات غیر مجاز اشاره ای به فروش میلیونی کردید ایا تا بحال شخص شما مراجعه کرده اید و بیلبوردی را درخواست کرده اید که بنده میلیون میلیون از شما پول بگیرم و کار بنده را زیر سوال ببرید برابر لایحه درآمدی شهرداری محترم که هر ساله تهیه میگردد برای مسیرهای شهری قیمتهایی تعیین میگردد که خوشبختانه ماهیانه 300 هزار تومان الی چهارصد هزارتومان هزینه اجاره می باشد که در میدان جمهوری و میدان قدس برابر اندازه تابلو بیشترین آن به ششصد هزار تومان می رسد . در مورد کارهای فرهنگی و هنری و جشنها و جنگها و مناسباتی که برادر عزیزمان ( تبلیغات چی ) فرموده اند ، هیچگونه هزینه ای برابر دستور شهردار محترم و اعضای محترم شورا که مصوب شده است دریافت نمیگردد و هزینه نصب تابلو دریافت میشود . تمام بنرهای کسب مقام ورزشی و مقامهای کشوری و جهانی که در دید شما می باشد برای آنها هم یک ریال هزینه اجاره و چاپ از عزیزان دریافت نمی شود و اگر به یکی از آن اشخاص مراجعه کنید برابر نوبت دهی به تمام آنها خدمت ارائه میگردد مگر کارهایی که خود هیات ورزشی یا فرهنگی برای آن تبلیغات نمایند. عزیزان من این را بخاطر داشته باشید که تاسف شما چیز جالبی نیست چون در این حیطه همکاریهای خوبی ازطرف شورای اسلامی شهر و شهرداری و در آخر هم بنده با این هیئت ها و نهادها شده است کار ما هم مادام العمر نیست و مدت زمان تعریف شده ای دارد که اگر خاستید در مورد آن هم توضیحاتی برایتان میدهم که ما با سرمایه گذاری در بخش خصوصی این کارها را انجام داده و میدهیم . بنده جهت اطلاع عرض کنم که فقط بیلبوردها در اختیار اینجانب بوده و تلویریون شهری هم کما فی السابق خاموش می باشد . جایگاههای اتوبوس شهری هم در اختیار کانون تبلیغاتی نویسا و کانون تبلیغاتی کرد آرا می باشد و جایگاههای جدیدی هم که شهرداری زده است در اختیار آقای رحمانپور می باشد برای اتوبوسهای تبلیغاتی هم میتوانید به کانون تبلیغاتی کرد آرا و آقای رحمانپور مراجعه نمایید . اگر توضیحاتی یا مدارکی را لازم میدانید که نتوانسته ام خوب و تکمیل جوابگو باشم بگویید یا با من تماس بگیرید که در خدمتتان باشم . شماره دفتر من 36216651 و شماره همراه 09183744175
پاسخ دهید
دوستان با تشکر از زمانی که صرف مطالعه مقاله بنده نمودید اما لازم است که شما را به بازخوانی مجدد مطلب دعوت کنم. متاسفانه هر یک از شما دوستان چه آقای تبلیغات چی و و نیز آقای رشیدی در حیطه کاری خویش و از منظر خویش از مقاله ی بنده استنباط کرده اند .من بعنوان یک شهروند از عدم رعایت حقوق شهروندی از نظر ایجاد آلودگی های بصری شهری از شرکتهای خدماتی گله مند بودم و در این زمینه شرکتهای خدماتی و شهرداری باید پاسخگو باشند که این مساله را رعایت کنند .
آقای رشیدی عزیز بنده به فروش میلیونی شما اشاره نکرده ام بنده به هزینه ی ناچیز چاپ برچسب های تبلیغاتی اشاره کرده ام .
در پایان امیدوارم همه ی ما بعنوان یک شهروند در هر سمت و حرفه ای به رشد فرهنگی شهرمان بیشتر توجه کنیم .
پاسخ دهید