
چند روز تا کنسرت بزرگ
چند روز بیشتر به اولین اجرای گروه موسیقی سقز نمانده است و در هر جمع و محفلی سخن از این گردهم آیی هنری مهم است.
عده ای از سرمایه های موسیقی سقز بعد از سال ها کار بیشتر انفرادی و تدریس در آموزشگاه ها این بار خود دست به کار تشکیل گروهی شده اند که جای خالی آن در سقز احساس می شد. این چهره ها که هر کدام اعتباری برای موسیقی سقز هستند این بار شاگردان خود را از روی صحنه تحت تاثیر قرار خواهند داد به این امید که راه دشوار تداوم کار در آینده را با گامی استوار بردارند. تشکیل این گروه و اولین اجرای آنها از مهمترین رویداد های فرهنگی امسال خواهد بود و در آینده نیز از آغاز این حرکت بسیار یاد خواهد شد.
آزاد میرزاپور فرزند استاد رسول میرزاپور منشا تشکیل این گروه است. او بعد از سال ها نواختن در کنار چهره های ماندگار موسیقی ایرانی دوباره به زادگاه خود بازگشته است تا هم ادای دین کند هم همچون سال های جوانی پدر، محور برخی حرکت های تاثیر گذار باشد. باتوجه به پیشینه خانوادگی و کارنامه درخشان آزاد میرزاپور، توقعات از این برنامه بالا است و همه منتظر ارائه آثاری فاخر در بالاترین استانداردهای هنری هستند و همین کار را برای او و مابقی اعضای گروه سخت خواهد کرد.
بهنام طاهری(خواننده) علی طاهری(تار) احسان احساسی(تارباس) آرش خورشیدی(کمانچه) محسن برقی جانی(سه تار) افشین قدمی(نی) اسداسدبیگی(سنتور) مهردادمیرزاپور(عود) هیمن آسور(تنبک) وریافرجی(دف) هر کدام از اینها به تنهایی دارای هویت هنری منحصر به فرد خود هستند و هر کدام در سالهای اخیر توانسته اند نامی در عرصه هنر برای خود دست و پا کنند، چه با تشکیل گروه های موسیقی جدید و برگزاری کنسرت های مختلف چه با حضور درخشان در جشنواره های ملی و کسب افتخار برای خود و شهرشان! پس اگر شاخص های موسیقایی سقز را در نظر بگیریم به آسانی می توان به این گروه “جمع بزرگان” نیز لقب داد که از بخت مساعد از تجربه فراملی آزاد میرزاپور مدد گرفته اند و کنار هم جمع شده اند. درست است که به همان اندازه اتفاقی به نام تشکیل گروه سقز مهم است، اما درکنار هم ماندن آنها و تداوم کار نیز اهمیت دارد که از همین ابتدا باید به فکر چالش های آینده بود.

یکی از جلسات تمرین گروه
تردیدی نیست که از اجراهای این گروه استقبال خواهد شد و این را می توان براساس مجموعه کنسرت های گفت که طی یک سال گذشته در سقز برگزار شده است به ویژه آخرین کنسرت بهنام طاهری که سالن جای سوزن انداختن نبود. هم اشتیاق سقزی ها برای شنیدن موسیقی خوب، هم پیشینه هنری اعضای گروه تضمین کننده این استقبال است و البته هرچه بیشتر به این هنرمندان بها داده شود آنها بهتر از اولین تجربه گروه استفاده خواهند کرد و در سفر به شهرهای دیگر با نام “سقز” آثار بهتری ارائه خواهند کرد و همین شاید در مقطع فعلی مهمترین رسالتی است که بر عهده گروه است.
مشتاقانه منتظر هفتم اردیبهشت خواهیم ماند.کد خبر: 18827
به راستی که جای افتخار است که چنین افرادی باووجود تبحر و مهارت در رشته ی هنری شان هنوز مردم وفرهنگ شان را فراموش نکرده اند وحتی به فکر زنده کردن ان می باشند .امید وارم که شورای شهر وشهر دار از حمایت وتشویق انها دریغ نکند.
پاسخ دهید
علیرغم شأن کارشان و متعارف بودن هزینه بلیط ،بلیطش برای خانواده عای بی بضاعت گران است کاش یک شب راکمیته امدادی ها مستمندان هم ارایه ای رایگان و یا با تخفیف میذاشتن
پاسخ دهید
با تشکر از دقت نظر وجدان بیدار نکته ای دیگر هم جای بسی واکاوی است
در کنسرت جناب اردشیر کامکار در سقز تعدادی از اعضای خیلی دلسوز شورای شهر بدون داشتن بلیط و لاشخورانه در سالن حاضر و در کمال ناباوری سر جای عده ی دیگری از همشهریانی که بلیط هم تهیه کرده بودند نشستند و لذت ها بردند و خنده ها هم زدند به ریش ملتی که به چنین افرادی رای داده اند.
امیدوارم سرورانی که داعیه دفاع از هنر و هنرمند را دارند لااقل زحمت خرید بلیطی که برای آنها حتی پول چند ساعت خدمت صادقانه (!!!!) هم نیست را بپردازند.
ضمناً منظور من توهین به هیچ کدام از اعضای شورای شهر نیست ولی چند تن از اعضا …
پاسخ دهید
سلاو و ریز ده سخۆشیتان لێ ئه که م ماندوونه بن .
به راستی جێی سه ر سووڕمانه کاتێک باس له
گه وره پیاوانی موسیقا ده کرێت هیچ ناوێک له مامۆستا عه لی عابدی ناهێنن ؟!
پاسخ دهید
با سلام خدمت مدیریت محترم سایت شارنیوز- ببخشید من نظری داشتم راجع به میدانهای سقز (امیدوارم بتوانم نظرم را واضح بیان کنم)- چندین میدان سقز مثل: میدان مادر و میدان استقلال و میدان قدس دارای محافظی بلوکی (که البته نمی دونم دقیق به این محافظ چه میگن) در دور میدان هستند- ولی میدان تازه ساخت بسیج (خروجی بوکان) و میدان شهدا و میدان ماموستا هیمن و چند تا از میدانهای دیگر متاسفانه فاقد محافظ هستند بنابراین سنگکاریهای زیبایی که در میدان (خصوصاً اطراف میدان) شده، با برخورد خودروها، این سنگ کاریهای اطراف میدان شکسته و به مرور زمان، میدان ها، شکل مخروبه به خود میگیرند- با نگاه کردن به میدان بسیج و میدان شهدا و میدان ماموستا هیمن متوجه میشوید که تنها با گذشت چند ماه از ساخت آنها، و با صرف هزینه های زیاد به دلیل نداشتن محافظ بلوکی در دور میدان، حالت مخروبه به خود گرفته اند- خواهشمندم برای جلب توجه شهرداری و ساختن محافظ بلوکی برای دور این میدانها و به خاطر پیشرفت شهرمان این مطلب را با ادبیات زیبا و واضح خودتان منتشر کنید.
پاسخ دهید