یکشنبه، 13th سپتامبر 2009
رئيس كميته امداد شهرستان سقز خبر داد
یک شهروند تهرانی سرپرستی 53 یتیم سقزی را به عهده دارد
رئيس كميته امداد شهرستان سقز گفت: در حال حاضر يك هزار و 22 يتيم در اين شهرستان وجود دارد كه از اين تعداد تاكنون براي 590 نفر حامي پيدا شده است.
علي شهابي امروز در گفتگو با خبرنگار فارس اظهار داشت: بقيه يتيمان اين شهرستان چشم به راه حامي هستند و در اين راستا از مردم اين شهرستان انتظار ميرود در اين امر خداپسندانه شركت كرده و كميته امداد امام خميني(ره) سقز را ياري كنند.
وي افزود: دو سال پيش در طرح اكرام و ايتام يك نفر تهراني بهنام حسن ناهيد پرستي حمايت از 53 يتيم اين شهرستان را عهدهدار شد كه از سال 86 تاكنون هر ماه براي آنها در مجموع 21 ميليون و 500 هزار ريال كمك نقدير واريز ميكند.
وي خاطرنشان كرد: همچنين اين شخص خير تهراني در امر خريد رايانه، تحصيل و وسايل شخصي نيز كمكهاي شايان و قابل توجهي كرده است.
رئيس كميته امداد شهرستان سقز يادآور شد: پول كمك شده از سوي حامي مستقيما به حساب فرد يتيم واريز ميشود.
وي مردم خير را به سرپرستي كودكان يتيم و بيسرپرست در حد توان دعوت كرد و افزود: در شش ماهه اول امسال مبلغ 726 ميليون و 720 هزار ريال از سوي حاميان افراد يتيم به حساب آنها واريز شده است و در ماه مبارك رمضان امسال 45 حامي به جمع حاميان طرح اكرام و ايتام در شهرستان سقز اضافه شد.
شهابي با بيان اينكه 12 هزار نفر در شهرستان سقز زير پوشش كميته امداد امام خميني(ره) هستند، تصريح كرد: تا پايان ماه رمضان تمام آنها بر سر سفره افطاري مقام معظم رهبري و كمكهاي خيران اين شهرستان، با غذايي گرم پذيرايي ميشوند.کد خبر:
4456
با سلام شنیدن این خبر هم خوشحال کننده است هم واقعا ….نمی دونم چی واژه ای به بکار برد که یه اقای ….باید این کارو بکنه در صورتی که با کمال تاسف وجود اون همه پولدار سقزی و شهرهایه اطراف یکی دیگه باید به فکر مشکل این سری مردم باشه البته ثروتشون رو میذارن تو کیسه های مخصوص وبا ماشین های ویژ ه شون یه رژه میرن جلویه دوست وفامیل و پیش به سوی بانک و کارخانه های ….حیف که تا این حد در اشتباهند این قبیل افراد به اصطلاح متمدن ومتفکر.
پاسخ دهید
البته لازم به ذکر است آقای حسن ناهید خود بچه همین دیار است !
پاسخ دهید
سلام انشا الله كه خيرين سقزي هم دراين امر خداپسندانه مشاركت جدي نمايند ضمنا در امر ياري دادن به ايتام وفقرا مليت مطرح نيست وهركس كه بيشترين لطف را به خود روادارد ميتواند به فقرا كمك نمايد چندروز پيش در تلتكست نوشته بود كه يك خير اصفهاني پارسال 500 يتيم وامسال نيز 500 يتيم ديگر را تحت سرپرستي خود درآورده است خوشابه سعادتش، چون در قرآن كريم درجهت نوازش ايتام آياتي ذكرشده وشاعري نيز فرموده:
چوبيني يتيمي سرفكنده پيش مده بوسه برروي فرزند خويش وايضا
يتيم نوازي كاري مقبول است، اين فرموده يزدان نوراست ، دادن طعام ويا هركمك ،گركه تو داري دادن معقول است . بشتابيد بسوي بهشت با ياري به مستمندان وايتام.
پاسخ دهید
با تشكر از اقاي ناهيد كه به فكر بجه هاي هم شهري خود اند
پاسخ دهید
افسوس كه اگر تمام اين افراد متمول و دست در جيب زكات خود را پرداخت مي كردند ديگر فقيري نداشتيم تا كميته امداد به آنها رسيدگي كند.
مايه آبروريزي است كه برخي 20 خانه دارند و بسياري حتي اجاره يك خانه را هم نمي توانند بپردازند.
راه دور نرويم در طايفه همه ما چنين فقرايي هستند اما هرگز به آنان نگاهي نمي اندازيم.
بهتر است به جاي به به و چه جه ببينيم اين افراد كه 1000 يتيم را سرپرستي مي كنند ثروت خود را با تخريب خانه چندصد خانوار بدست آورده اند.
بقول معروف تا 100 كوخ خراب نشود كاخي آباد نگردد….
پاسخ دهید
واقعا اکه چندتا ازاین شهروندان توهرشهری پیدامیشد
دیگه هیچ بچه یتیمی احساس بیکسی نمیکرد
دستش دردنکنه
خدای تعالی اجرش باد
پاسخ دهید
خداوندباداش خیربهایشان بدهدکه دل کودکان یتیم را راضی میکند
پاسخ دهید