“خشونت علیه زنان در جامعه کردستان” موضوع کتاب جدید چنور فتحی
کتاب “توندوتیژی بنهماڵهیی” تالیف چنور فتحی نویسنده و مترجم سقزی به چاپ رسید.

به گزارش شارنیوز ، فتحی در این کتاب همچون اغلب مقالات و تالیفات پیشینش به مسائل زنان پرداخته و سعی کرده خشونت خانوادگی را پس از سیری در ریشه های خشونت و ارجاع به تئوری های معتبر در این زمینه، به صورت ویژه به جامعه کردستان و خشونت خانوادگی در آن بپردازد.
فتحی در سرفصل “جامعه کردی و خشونت خانوادگی” که بخش عمده کتاب را به خود اختصاص داده به مباحثی چون خشونت فیزیکی، خشونت اقتصادی، خشونت جنسی، خشونت اجتماعی و … پرداخته و به “مادر”، “همسر”، ” دختر”، “زنان بیوه” و “زنان سرپرست خانوار” به عنوان کسانی که در مورد هرکدام خشونت ویژه ای اعمال می شود، پرداخته است.
این کتاب نامزد دریافت چند جایزه شده است.
چنور فتحی نویسنده و مترجم اهل سقز است و از وی پیش از این 3 کتاب با نام های ” هگل و سیاست مدرن”، “اصلاحات” و “عقل مذکر” همگی به زبان کردی به چاپ رسیده است. فتحی مدتی است به همراه همسرش همکاری خود را با دانشگاه صلاح الدین آغاز کرده و کار ترجمه منابع دانشگاهی آنها را بر عهده گرفته اند.وی که ساکن سقز است در یازدهمین فستیوال گلاویژ نیز به جزء افراد برتر در بخش مقالات معرفی شد.
از چنور فتحی 4 اثر جدید طی ماه های آتی روانه بازار نشر خواهد شد.
کتاب “توندوتیژی بنهماڵهیی” که توسط “یهکیهتی ژنانی کوردستان” کردستان عراق به چاپ رسیده به “ههموو ئهو ژنه زۆر بههێز و ئیرادانهی رێگایان نهداوه تندوتیژی ببێته رووتینی ژیانیان” تقدیم شده است.کد خبر:
5892
با آرزوی موفقیت
پاسخ دهید
براستی به ریز، خاتوو چنوور مايه ی شانازای هه موو گه لی کورده .هیوادارم له سه ر نوو سینوو وه رگیرانی کتیب به ر ده وام بیت.
پاسخ دهید
له تهک ڕێز و سڵاو بۆ خاتوو چنوور ، هیوای سهرکهوتنی فرهتری بۆ دهخوازم و هیوادارم ئێمهش له ههندهران بتوانین له نووسینهکانی کهڵک وهرگرین.
ههر بژین
حهسهن شافێعی له کانادا
پاسخ دهید
کریمی
سری ریزو کرنش دانیم بو ئو بریزه هیوادارم سربزوپیروزبیت
پاسخ دهید
سلام
خیلی متا سفم که خبر حکم 5 سال زندان برای این متر جم کرد را شنیدم
پاسخ دهید
امیدوارم این نویسنده با مسئولیت همیشه موفق باشند وشاهد کارهای دیگر ایشان باشیم.
پاسخ دهید
داده چنور زور جئ ی شانازیه بو گه لی کورد , هیوادارین هه ر وا سه رکه وتوو بیت
پاسخ دهید