آخرین خبرها از انتخاب فرمانداران برای شهرهای کردستان
پیگیریهای شارنیوز از منابع مختلف حاکی از آن است که تاکنون برای فرمانداری ویژهی شهرستان سقز نامهایی چون «احمد عزیزی» فعال سیاسی و رییس اسبق شورای اسلامی استان کردستان، «کریم اسدبیگی» فرماندار بانه در زمان دولت اصلاحات، «سیدمعروف صمدی» نمایندهی سابق مجلس و فرماندار اسبق مهاباد و «عثمان کریمی» فعال سیاسی و رییس اسبق ادارهی فرهنگ و ارشاد اسلامی سقز مطرح شدهاست. کریم اسدبیگی گزینهی مورد علاقهی اکثر گروههای سیاسی شهرهای سقز، بانه و مریوان برای تصدی پست فرمانداری است که ظاهراً برابر قوانین موجود به خاطر وضعیت کاری و بازخرید شدن از وزارت کشور شانس زیادی برای حضور در این پُست ندارد. همچنین بر اساس شنیدهها به خاطر اصرار فعالین سیاسی و قشرهای مختلف مردم مهاباد احتمال اینکه سیدمعروف صمدی یکبار دیگر سکان فرمانداری این شهر حساس را در دست بگیرد قوت گرفتهاست. این در حالی است که گویا در روزهای گذشته «آرتیکاس اقبال» مدیرکل اصلاحطلب امور اجتماعی استانداری کردستان در دولت خاتمی و از گزینههای مورد علاقهی معاون سیاسی استاندار، برای فرمانداری سقز مطرح شده که به دلایلی چون عدم همراهی برخی نهادها این موضوع منتفی شدهاست. به نظر میرسد که در حال حاضر مطرحترین گزینه برای فرمانداری سقز احمد عزیزی باشد که مورد حمایت گستردهی ستادهای روحانی در استان کردستان و همچنین بخشهایی از مدیریت استان است.
همچنین شارنیوز باخبر شد «نادر فخری» فرماندار فعلی سقز که تلاشهایش در هفتههای گذشته برای ماندن در فرمانداری سقز بینتیجه مانده با حمایت بیاتیان نمایندهی شهرستان بیجار در مجلس برای فرمانداری این شهرستان مطرح شدهاست که با مخالفت وسیع اعضای ستاد روحانی در این شهرستان و برخی دیگر از نمایندگان مجلس استان مواجه شده و ظاهراً این شانس را نیز از دست دادهاست.
گزارشهای رسیده از دیگر شهرهای استان حاکیاست که انتخاب دکتر «زارعی» برای فرمانداری سنندج قطعی شدهاست. از سوی دیگر شانس «فلاحی» برای حضور در فرمانداری مریوان از دیگر گزینهها بیشتر به نظر میرسد. «فریبرز اولیایی» رییس سابق شورای اسلامی شهر سقز نیز که در ماههای پایانی دولت احمدینژاد به عنوان معاون فرماندار دیواندره انتخاب شد و امیدوار بود در دولت جدید به عنوان گزینهی فرمانداری این شهر مطرح شود با اعمال قانون «بازگشت نیروهای نهادهای عمومی غیردولتی به سازمانهای خود» ناچار شد قید فرماندار شدن را بزند و به کمیتهی امداد سقز محل خدمت سابق خود بازگردد.
همچنین برای فرمانداری بانه بعد از کریم اسدبیگی نام کسانی چون «ابراهیم شریفپور» معاون اسبق فرمانداری این شهر و «نژاد جهانی» شهردار سابق بانه و مشاور فعلی استاندار کردستان در امور اتباع خارجی هم مطرح شده که گویا شانس نژاد جهانی برای تصدی این پُست بیشتر است.
بهنظر میرسد با توجه به انتقادهای وسیع از سوی افکار عمومی مبنی بر کُند بودن فرآیند تغییر مدیران در استان کردستان، در اولین هفتههای سال 93 نتیجهی تلاشها و رایزنیهای فشرده مشخص شود و شهرستانهای استان حضور فرمانداران جدیدی را شاهد باشند؛ فرماندارانی که مطمئناً در وهلهی اول بر اساس رأی و خواست مردم کردستان میبایست بومی بوده و دارای ویژگیهایی چون صداقت، شایستگی، تخصص و سختکوشی باشند و از سوی دیگر به محوریت نقش مردم، حقوق قانونی آنان و برنامههای دولت دکتر روحانی باور داشتهباشند.
کد خبر: 7382
آقای نژاد جهانی چندین سال و در بهترین وضعیت درآمدی ، سکاندار شهرداری بانه بودند ، چه گلی به سر این شهر زد که حالا در مقام فرمانداری می خواهد مطرح شود؟
ضمنا مگر ایشان در دوران احمدی نژاد از مدیران رده بالا نبود ، و بسیار تلاش نکرد که به عنوان یکی از مدیران کل استانداری منصوب شود؟ پس چه شده است که امروز میخواهید به عنوان فرماندار جریان فکری مخالف مطرحش کنید؟
ایشان به علت عملکرد بسیار ضعیفی که در شهرداری بانه داشته است هیچ مقبولیتی در بین مردم بانه ندارد
پاسخ دهید
آقای اقبال راازدوران تحصیل درمدرسه راهنمایی می شناسم انسانی والاوبسیار دلسوز وعاطفی است.ازآقایان عزیزی وصمدی هم شناخت نسبی دارم ومی دانم توانا هستند.آقای کریمی گرچه شخص مدیری هستند اما متأسفانه درزمان تصدی ایشان برارشاداسلامی سقز،برخی ازاملاک باارزش این اداره به صورتی ظاهراً غیرقانونی ازمالکیت این اداره خارج شد ودراختیار اداره دیگری قرارگرفت.
پاسخ دهید
آقای رضا شاکری چی؟
پاسخ دهید
سوابق آقای اسد بیگی چیست؟
به نظر بنده بدترین انتخاب میتواند انتخاب از لیست بستهی همفکران سیاسی باشد. چرا؟ چون اکثر این آقایان سابقهی مدیریت موفق یک سیستم بزرگ با قاطبهی چند هزار نفری را نداشته اند و مدیر شدنشان برای استان و شهر فقط هزینه آور خواهد بود. کاش دوستان سیاسی در سمت مشاور و معاونت سیاسی این ادارات گماشته میشدند و مدیریت را به مدیرانی میسپاردیم که در یکی دو سال گذشته نام و رسمی نیکو از خود به جا گذاشته اند و میدانند مشکل را چگونه حل کنند، مهندس و مدبر اند نه فقط صاحب کلام و رابطه.
از سوی دیگر استفاده از لیست ده نفری کریمی، عزیزی، اسدبیگی،… نشان از چه دارد؟ اینان موفقیت چشمگیری در پست های سابق خود داشته اند یا تخصص و دانشی از پست کاندید شده شان را دارند؟ جوانان چه؟ چه زمانی نیرو و انگیزهی نسل جدید کنترل شهر را در دست خواهد گرت؟ وقتی که آنان به دلیل بالا رفتن سن محافظه کارتر شدن؟ پس باید تغییر را سودایی بیش ندانست.
واقعا و عمیقا از تکرار اسم های شخصیت های غیر متخصص فقط رابطه دار متاسف و نگران میشوم.
پاسخ دهید
گویاسال93بایدمنتظرخبرهای خوب باشیم,چراکه ازقرار معلوم مسولین صدای ملت را شنیده اندوقصددارندبا انتخاب مدیران دلسوز وبومی نوید بخش آینده ای روشن برای این سرزمین محروم باشند.براستی کسانی مانند آقایان” عزیزی”و”اسدبیگی”چهره هایی موجه ومردمی بوده و به خوبی با مشکلات منطقه ودردهای این مردم محروم آشنایند.گذشته ی روشن وعملکردشفاف وموفق آقای عزیزی در شورای شهرشهرستان سقزواستان کردستان هنوز هم در خاطره ی بسیاری از ماها باقیست.هرچندانتخاب چنین کسانی تنها قدم اول بوده وبی شک حمایت قاطع مدیران بالا دست والبته مردم نیز باید پشتوانه ی این افراد
باشد.
پاسخ دهید
واقعا درست است گل گفتی برادر!
پاسخ دهید
هرکسی باشه فرقی نداره فقط مهم اینه کسانی که این وضعیت بد و ناهماهنگ و نامتوازن را فراهم نموده اند نباشند و ملت طعم تغییر و مکافات عمل خطاکاران را احساس کنند
پاسخ دهید