با پنج میلیون تومان شروع کردم
مقدمه: ساعت حدود هفت بعدازظهر است که بر اساس قرار قبلی به دفتر مرکزی شرکت تولیدی، بازرگانی «مژده» در خیابان ساحلی سقز وارد میشویم. ساختمانی شیک و نسبتاً بزرگ که حالا برای اکثر مردم شهر شناخته شدهاست. هنوز عدهای از کارکنان در حال کار یا رفت و آمدند. صدیق غلامی که فرزند بزرگ یکی از خیرین و نیکوکاران خوشنام سقزی است در طبقهی دوم از ما استقبال میکند. او اکنون با فعالیت در عرصهی اقتصادی به یک نام آشنا و موفق تبدیل شدهاست. اتاق کار متوسطی دارد و یک عکس قاب شده از پدر مرحومش روی میز کار اتاقش خودنمایی میکند. «مژده» اکنون یک برَند معتبر است و تلاشهای این بازرگان و کارآفرین خودساخته که به رؤیای جوانان زیادی برای داشتن شغل جامهی عمل پوشیده در سالهای گذشته به یکی از مباحث جذاب در میان فعالین اقتصادی و حتی مردم شهر تبدیل شدهاست. غلامی شخصیتی بسیار ساده و صمیمی دارد. مطمئناً خواندن این مصاحبه خالی از لطف نیست.
شارنیوز: از جنابعالی برای قبول این مصاحبه ممنونیم. آیا سایت خبری، تحلیلی شارنیوز را پیگیری میکنید؟
غلامی: بله به خصوص وقتهایی که در مسافرت خارج از کشور هستم از طریق شارنیوز اخبار سقز را پیگیری میکنم. بیشتر دوستان و همکارانم نیز به مطالب و اخبار منتشر شده در این سایت علاقمندند.
شارنیوز: شاید به نوعی روی این موضوع توافق داشته باشیم که فرهنگ سرمایهگذاری و کارآفرینی در جامعهی ما از جایگاه مناسبی برخوردار نیست و بخش نسبتاً چشمگیری از فعالین حوزهی اقتصادی بیشتر به جمعآوری مال آن هم دور از چشم جامعه تمایل دارند و یا سرمایهگذاری در جاهایی دورتر از سقز و کردستان را ترجیح میدهند. در چنین وضعیتی افرادی مانند شما راه دیگری را انتخاب کرده و همچنان بر سرمایهگذاری مولد و کارآفرینانه در این منطقه با وجود تمامی مشکلات اصرار میورزید و به تجربهی موفقی نیز تبدیل شدهاید؛ تجربهای که میتواند فرهنگ حاکم بر فعالیتهای اقتصادی ما را تحت تاثیر قرار دهد. به طور کلی چه دلایلی شما را به این سمت سوق داد تا خود را از فرهنگ یادشده متمایز کنید؟
غلامی: اگر بخواهیم به صورت تاریخی به موضوع نگاه کنیم باید مسایلی را مد نظر قرار دهیم که از رهگذر واردشدن پول به عرصهی زندگی به وجود آمد و نگهداری آن را به یک مشکل تبدیل کرد. به بیان دیگر صاحبان پول همواره به دنبال راهکارهایی برای حل پیچیدگیها و مشکلات ایجاد شده در ارتباط با این معضل بودند که خود داستان مفصلی دارد و از ابزارهای نگهداری و امنیت پول شروع و با ایجاد و گسترش نظام بانکی ادامه یافت و همچنان نیز ادامه دارد. اما شاید بتوان گفت که نهاییترین و مناسبترین شکل رشد اقتصادی، همان گسترش فرهنگ سرمایهگذاری و کارآفرینی برای توسعه و بازتولید سرمایه است. همچنانکه شما اشاره کردید متاسفانه هنوز اعتماد لازم به سرمایهگذاری ساختارمند و شفاف که توسعه، رشد و کارآفرینی را به دنبال دارد شکل نگرفته و همچنان روشهای سنتی کسب ثروت و نگهداری آن پررنگتر است. سرمایهگذاری علاوه بر پول، به فاکتورهای تعیین کنندهی دیگری مانند تفکر اقتصادی، مدیریت علمی، اعتماد و قدرت تحلیل رویدادهای اقتصادی و سیاسی نیاز دارد به همین دلیل تا حد زیادی امری سخت و پیچیده است. همین پیچیدگی نیز به طور همزمان آن را جذاب و تا حدی ترسناک کرده است. به عبارت دیگر شناخت اندیشههای علمی و اقتصادی، آگاهی دقیق از ظرفیتهای سرمایهگذاری، استفاده درست از آخرین دستاوردهای علم مدیریت و بهرهوری مناسب از سرمایههای انسانی و اجتماعی و در نهایت تلفیق دقیق همهی این فاکتورهاست که میتواند فرآیند پیچیدهی یک سرمایهگذاری موفق را محقق کند؛ فرآیندی که هنوز در جامعهی ما به یک فرهنگ قوی و ریشهدار تبدیل نشدهاست. تلاش ما فهم این منطق، اعتماد به چهارچوبهای علمی و ظرفیتهای انسانی موجود و ارتقای آن و همچنین جلب اعتماد عمومی است که دو فاکتور اخیر یعنی سرمایهی انسانی و اعتماد عمومی در عرصهی کار ما جایگاه بسیار ویژهای دارند. یک فعال اقتصادی موفق باید بتواند در یک فرآیند کاری محکم و پایدار، اعتماد سرمایهگذاران دیگر را نیز جلب کند تا با توسعهی سرمایهی خود، ضریب تاثیرگذاری و مولد بودن آن را افزایش دهد. فرهنگ سرمایهگذاری در جامعهی ما باید تا جایی تقویت شود که مردم مانند اعتمادی که به امنیت پولشان در بانکها دارند به سرمایهگذاری نیز اعتماد داشتهباشند. من کارم را با حدود پنج میلیون تومان شروع کردم و چند تجربهی ناموفق هم داشتم. واقعیت این است که اکثر شرکتهای بزرگ دنیا سرمایهی اولیهی کمی داشتهاند و به مرور و با تلفیق فاکتورهای مورد اشاره توانستهاند موقعیت خود را تثبیت کنند. بعد از شکستهای اولیه در کار بود که تصمیم گرفتم دلایل آن را به صورت ریشهای و علمی بررسی کنم. وقتی شما استراتژی بلندمدتی برای فعالیت نداشته باشید و سیستمهای مدیریتی اتصال استراتژی به عملیات را نشناسید مطمئناً شکستها یکی پس از دیگری تکرار خواهندشد. ما سعی کردیم استراتژی مشخصی تعریف کنیم و تاکتیکهای کاری خود را نیز بر این اساس تنظیم نماییم. با قرار گرفتن در این مسیر به خوبی توانستیم از وضعیتهای مبهم و ناپایدار گذشته عبور کرده و در حوزهای روشنتر و قابل ارزیابیتر گام برداریم.
شارنیوز: در ارتباط با انسانهای موفق و برجسته همیشه رمز و رازهایی وجود دارد و بعضاً بحثها و داستانهایی نیز در اطرافشان منتشر میشود که برای مردم جذابیت دارند. مطمئناً بخشی از موضوع حاصل عدم اطلاع افکار عمومی از سیستم و فرآیند فعالیتهای مورد نظر است. شما فرمودید که در ابتدا با سرمایهی کمی شروع کرده و چندبار شکست خورده اید اما با بررسی دلایل شکست و بازخوانی ناکامیها مسیر درست را پیدا کردهاید. اکنون میتوان گفت که شما تجربه یا مدل موفقی در این عرصه هستید و بر مناسبتهای اقتصادی و تجاری شهر و منطقه نیز تاثیر گذاشتهاید. در حال حاضر شما وضعیت مالی خوبی دارید و به راحتی میتوانید در هر کجایی که دوست داشتهباشید با آرامش زندگی کنید. چه چیزی باعث میشود همچنان به تلاش و فعالیت خود ادامه داده و به جای انتخاب یک زندگی بدون دردسر و آرام باز هم مسیر تجربهی بیشتر و توسعهی بیشتر را ادامه دهید؟
غلامی: ابتدا باید بگویم که در حوزهی کار و فعالیت ما هیچ رمز و رازی وجود ندارد. ما هیچ گونه گرایش سیاسی نداریم و ارتباطی نیز با جریانهای سیاسی یا اشخاص سیاسی خاص نداشته و مطمئناً نخواهیم داشت. ما مجموعهای هستیم اقتصادی که تلاش می کنیم با توجه به واقعیت های موجود جامعه، توان و سرمایه های مالی و انسانی خود را متمرکز، هدفمند و به سمت تولید، توسعه و کارآفرینی سوق دهیم و همان طور که شما هم اشاره کردید در این راه سختیها و ریسکهای فراوانی وجود دارد که بخشی از دغدغه و علایق ما نیز هست. تلاش ما این است که به صورت تخصصی صرفاً بر فعالیتهای خود متمرکز شویم.
شارنیوز: منظور من از وجود رمز و راز در اطراف چهرههای موفق، گرایش سیاسی آنها نبود هرچند مطمئناً نسبت به وضعیت سیاسی جامعه که ارتباط مستقیمی با کارتان دارد نیز نمیتوانید بی تفاوت باشید؟
غلامی: تردیدی نیست که به اقتضای کارمان ناچاریم وضعیت سیاسی و اجتماعی جامعه را زیر نظر داشته و به صورت دائم تاثیرات ایجابی و سلبی آن را بر فعالیتمان بررسی کنیم که این اصلاً به معنای سیاسی بودن یا سیاسیکاری و یا وابستگی به جریان خاصی نیست. منظور من پرهیز از سیاسیکاری، رانت، و روابط غیرشفاف و غیرقانونی بود. ما در حال حاضر کلیه فعالیتهای مجموعه را در سقز متمرکز کردهایم چون اهمیت و ظرفیتهای اینجا را دریافتهایم. وقتی کسی معدنی کشف میکند فوراً در فکر ایجاد راه مناسب، اسکان مناسب، نیروی کار مناسب و فراهم کردن همهی نیازها جهت بهرهبرداری از آن است. شهرستان سقز اکنون برای من چنین جایگاهی دارد. سرمایهی انسانی نهفته در این شهر بزرگترین امتیاز این مجموعه برای گسترش و ارتقای خویش است که خوشبختانه توانستهایم به خوبی این سرمایه را در راه تقویت و گسترش مجموعه به کار بگیریم. به نظر من این سرمایه از هر منبع طلایی نیز ارزشمندتر است و در صورت به کارگیری درست و مدیریت علمی، میتواند همهی آرزوها و ایدههای شهر و منطقهی ما را به واقعیت تبدیل کند. اما اگر بخواهم دلایل علاقه به ادامهی این راه را به صورت خلاصه تشریح کنم باید بگویم که برای بهرهوری مناسب از نیروی انسانی موجود، در وهلهی اول اهداف استراتژیک خود را تعریف کرده و فرآیندهای آن را با بهرهگیری از مدلهای BPM (مدیریت فرایند کسب و کار) طراحی نمودهایم. بخش دوم مربوط به وظیفهها و تفویض اختیارات است که این بخش بیشتر مبتنی بر اعتماد متقابل و برآیندهای آموزش علمی نیروی کار است. بخش آموزش جذابیت زیادی دارد که مهمترین آن یادگیری مستمر همهی افراد مجموعه از جمله شخص خودم است و یکی از مهمترین دلایلی است که باعث میشود به ادامهی این کار علاقمند باشم. مورد دوم اشتغالزایی و کارآفرینی است که آن هم جذابیتها خاص خود و غرور غیرقابل وصفی دارد. یعنی وقتی شما موفق شدهاید علاوه بر خود برای عدهی دیگری نیز اشتغال ایجاد کنید احساس زیبا و سرشاری دارید که خود به انگیزهی بسیار مهمی برای ادامهی راه تبدیل میشود. مورد سوم نیز دستیابی جمعی به اهداف تعیین شده است که میتوان آن را با تلاش یک گروه کوهنوردی برای فتح قلهای بلند مقایسه کرد. ما پس از دستیابی به هر کدام از اهدافمان به صورت جمعی جشن میگیریم و همگی در لذت آن شریک میشویم. و آخرین مورد نیز کسب منابع مادی و سود است که مجدداً در خدمت گسترش و ارتقای فعالیتهای مجموعه قرار میگیرد. موارد یاد شده باعث میشوند که انسان در میان جامعه حس عمیقی از معنا و غرور داشته باشد. لذت مبتنی بر سختی و چالشی که هرگز در یک زندگی آرام و به قول شما بی دردسر وجود ندارد.
شارنیوز: با توضیحاتی که ارائه کردید مشخص است که از منابع علمی جدید در راستای ارتقای سطح کار و برنامهریزی دقیقتر برای دستیابی به اهداف و استراتژی بلندمدت استفاده میکنید. لطفا کمی در اینباره توضیح دهید؟
غلامی: در این مجموعه همهی اعضا ناچارند برای همراهی بهتر و مفیدتر با کل ساختار، دانش خود را بهروز نگه دارند. بخشی از این آگاهیبخشی در چارچوب برنامههای آموزشی، سیرهای مطالعاتی و منابع علمی تهیه شده صورت میگیرد. علاوه بر این بسیاری از نیروها به صورت فردی نیز تلاش میکنند دانش خود را نسبت به حوزهی کاریشان به شکل مداوم بهبود ببخشند و ارزشها و تواناییهای خود را بیش از پیش نمایان کنند. مجلهای تحت عنوان «Harvard business review» در آمریکا چاپ میشود و آخرین دستاوردهای علم مدیریت را در اختیار علاقمندان قرار میدهد. ما ترجمه ی مهمترین مقالات منتشر شده در این مجله را در اسرع وقت و نهایتاً با فاصلهی یک ماه از زمان انتشار آن در اختیار پرسنل قرار میدهیم. همهی مدیران شرکت ملزم هستند این مقالات را مطالعه کنند و در کارشان مد نظر قرار دهند. به عنوان مثال یکی از آخرین مطالبی که این نشریه چاپ کرده و ما به نحو مطلوبی از آن استفاده کردیم مطلبی بود تحت عنوان «از حقوقگیری به سمت حقوقسازی». بحثی کاملاً جدید، علمی و کاربردی برای تحول بنیادین در نگرش کارکنان شرکتهای تولیدی و بازرگانی به مقولهی نظام حقوق و پاداش. این رویکرد جدید به ما کمک کرد تا نگرش مدیران و کارکنان شرکت را از وضعیتی که در آن صرفاً حقوق و مزایا دریافت میکنند به سمت نگرش مبتنی بر مشارکت مستقیم در فرآیند حقوقسازی سوق دهیم که بسیار علمی و پیچیده است. خوشبختانه اجرای آن در شرکت موفق بوده و اکنون همهی مدیران و کارکنان در این امر مشارکتی خوب و سرشار از انگیزه دارند. بر این اساس همه به صورت مستقیم و بر اساس جدولها و برنامههای طراحی شدهی علمی جهت دستیابی به اهداف تعریف شده به حرکت درخواهند آمد که خود جزئیات مفصلی دارد و بیان آن در اینجا ضروری نیست. در کل میخواهم بگویم استفاده از منابع علمی مدیریت روز دنیا و درک و به کارگیری بدون واهمهی آن مطمئناً باعث تغییرات شگرفی خواهد شد. مثلاً در ابتدای اجرای این طرح در میان کارکنان مجموعه نوعی دلهره ایجاد شده بود چون سیستم جدید نوعی حقوق تساعدی را بر مبنای میزان موفقیت پیشبینی میکرد اما وقتی جلوتر رفتیم اعتماد و فعالیت بیشتر شد و خوشبختانه اکنون همهی افراد فعال، با انگیزهی بیشتری نسبت به خود من این سیستم را به پیش میبرند و بر ادامهی کار با آن اصرار میورزند. ما ناچاریم در زمینهی مسایل علمی تا حد امکان خودبنیاد باشیم. متاسفانه در حال حاضر امکانها و ظرفیتهای آموزشی قوی و قابل توجهی در کشور وجود ندارد تا سطح علمی مدیران و نیروهای خود را از طریق آنها به روز نگه داشته و بر توانمان بیفزاییم.
شارنیوز: یکی از شعارهای دولت جدید بهبود فضای کسب و کار بود آیا شما به عنوان یک فعال اقتصادی فکر میکنید در این زمینه تغییری به وجود آمده است؟
غلامی: من از زاویهی دید یک تولیدکننده و بازرگان به این موضوع نگاه میکنم و بر اساس شاخصهایی که با آن کار میکنم این تغییرات را مورد ارزیابی قرار میدهم. مثلاً قرار است از رهگذر حضور دولت جدید مزایای مشخصی به بخشهای تولیدی داده شود تا مجدداً به کسب و کار دچار رکود شدهی خود رونق ببخشند. همچنان که گفتم یکی از مهمترین تسهیلاتی که دولت میتواند ارائه کند گسترش ظرفیتهای آموزشی، علمی و کاربردی است. تاکنون در این زمینه تغییری ایجاد نشده و به حوزهی آموزش اهتمام جدی داده نشده است. در مجموعهی ما مدیرانی در حوزهی مالی، منابع انسانی، ابتکارات، سیستمها و روشها، نت، تدوین استراتژی و… کار میکنند که اگر به صورت مستمر به آموزشها و منابع علمی جدید دسترسی نداشته باشند حرکت مجموعه با مشکل مواجه میشود و ما تنها با تکیه بر خود در این زمینه کار میکنیم اما چنین ضرورتی برای همه قابل درک نیست و عقب ماندن از دانش روز میتواند به عامل نابودی و یا رکود بخش زیادی از بنگاههای تولیدی ما تبدیل شود. مورد دیگر ارائهی تسهیلات مالی است که دولت در این زمینه میتواند کمک کند. متأسفانه بحثهایی که در مورد سوءاستفادههای مالی، اختلاس و غیره در سالهای قبل وجود دارد باعث شدهاست که فرآیند متعارف و قانونی دستیابی به تسهیلات نیز سختتر شود. از سوی دیگر ما به عنوان یک واحد تولیدی قبلاً ماهیانه حدود 65 میلیون تومان هزینهی مصرف گاز داشتیم که این رقم در حال حاضر دو برابر شده است. هزینهی برق هم به همین شکل. درحالی که امکان افزایش قیمت همزمان برای ما وجود ندارد. البته من منکر بهبود فضای روانی حاکم بر اقتصاد کشور و کسب و کار نیستم اما موارد یاد شده را به صورت مصداقی گفتم تا میزان بازخورد تغییرات مورد نظر شما را دقیقتر بیان کرده باشم که حتی میتواند در کوتاه مدت مشکلات و هزینهها را افزایش دهد.
شارنیوز: در حال حاضر فعالیتهای شما بیشتر روی تولید متمرکز است یا تجارت؟
غلامی: در حال حاضر اصلیترین فعالیت تولیدی ما تصفیهی شکر خام و تبدیل آن به قند شکسته است که در سه واحد تولیدی مجزا صورت میگیرد. یعنی شکر خام را یا وارد کرده یا از تولیدات کشت و صنعت کارون در خوزستان تهیه نموده و آن را تصفیه و قند شکسته تولید میکنیم. در حال حاضر این قند علاوه بر مصرف داخلی به عراق هم صادر میشود. هم چنین در بخش بازرگانی نیز از هند برنج و از سریلانکا چای وارد میکنیم.
شارنیوز: آیا درست است که مستقیماً از کشاورزان این کشورها خرید میکنید و مراحل فرآوری و بستهبندی را نیز خودتان انجام میدهید؟
غلامی: خیر، ما در این کشورها از کارخانجاتی که استانداردهای قابل قبولی برای کار خود تعریف کردهاند خرید میکنیم و کار بستهبندی و فعالیتهای فرآوری و… را نیز خود این کارخانهها انجام میدهند و ما چنین فعالیتهایی نداریم.
شارنیوز: در حال حاضر در مجموعهی تحت مدیریت شما (تولیدی و بازرگانی) چند نفر به کار مشغول هستند؟
غلامی: در مجموع حدود 1100 نفر در این مجموعه کار میکنند که بخشهای مختلف و متنوعی را در بر میگیرد.
شارنیوز: همچنانکه در ابتدا گفتم جنابعالی در سالهای گذشته موفق شدهاید الگوی نسبتاً موفقی از سرمایهگذاری و کارآفرینی در منطقه عرضه کنید و تحت تاثیر فعالیت مجموعه تحت مدیریت شما نگاه عمومی نسبت به این حوزه تا حد زیادی تغییر کرده و از بار منفی آن که متاسفانه در فرهنگ عمومی ما نسبت به سرمایهدار و سرمایهگذار وجود دارد کاسته شدهاست. اکنون مردم مدل دیگری از سرمایهگذار را نیز میبینند که توانسته است به رشد و توسعهی شهر و منطقه و ایجاد کار و اشتغال کمک کند و از سوی دیگر روشهای علمی و جدید را نیز در کار خود مورد بهرهبرداری قرار دهد یا به بیان دقیقتر از روشهای سنتی و قدیمی عبور کند. به باور شما صاحبان سرمایه در جامعهی ما یا کسانی که منابع مالی قابل توجه دارند چگونه میتوانند به این سمت حرکت کرده و در چنین مسیری قرار بگیرند؟
غلامی: متاسفانه در شهر و منطقهی ما شکست برخی طرحهای صنعتی و تولیدی در سالهای گذشته به فرهنگ ضعیف و آشفتهی سرمایهگذاری و کارآفرینی آسیبهای جدی وارد کرده و اعتماد لازم برای گسترش آن را از بین بردهاست. همچنان که شما نیز در جریان هستید در سالهای گذشته واحدهای تولیدی زیادی در سقز به دلایلی چون عدم همراهی نهادهای دولتی و اداری، عدم وجود حمایتهای مردمی و همچنین بیبرنامگی و مسئولیتناپذیری مدیران و صاحبان این واحدها شکست خوردند. اکنون بخش بسیار زیادی از واحدهای شهرک صنعتی سقز تعطیل یا ورشکستهاند و در کوتاه مدت نیز امیدی به تغییر این وضعیت وجود ندارد. همین امر میتواند فرهنگ تولید و باور به موثر بودن فعالیت در این زمینه را با مشکل مواجه کند. به طور کلی در ارتباط با تحقق عینی و بیرونی امر تولید، سرمایهگذاری و کارآفرینی یک سه ضلعی وجود دارد که عبارت است از حمایت دولت، آگاهی و مسئولیتپذیری سرمایهگذار و حمایت جامعه که متاسفانه امروزه هر سه ضلع این مثلث دچار مشکل شدهاست. دولت به دلیل نداشتن سیاستهای درازمدت و محکم و غلبهی رویکردهای سلیقهای و… سرمایهگذار را در مقاطع گوناگون رها کرده و دچار مشکل میکند. از سوی دیگر سرمایهگذار نیز اگر برنامهی مشخص و دقیقی نداشته و در حوزهی فعالیت خود اطلاعات دقیق، ارادهی کاری و مسئولیتپذیری کامل نداشته باشد نمیتواند منابع و ظرفیتها را در یک بازهی زمانی مشخص به سوددهی برساند و دچار فرسایش در کار، افزایش هزینهها و زیاندهی خواهدشد. همچنین وقتی فرهنگ عمومی، سرمایهگذاری و کسب سود را مذموم بشمارد و به عنوان اصلیترین ارائه دهندهی نیروی کار، از سرمایهگذار حمایت نکند و به او اعتماد نداشته باشد اشتغالی نیز در کار نخواهد بود و همه چیز به هم خواهد ریخت. حمایت از سرمایهگذاران و کارآفرینان و تشویق آنها باید در جامعهی ما به یک فرهنگ عمومی تبدیل شود که یک کار ریشهای است و به زمان نیاز دارد.
بهطور کلی یک تولیدکننده باید کالای باکیفیت تولید کند، با قیمت مناسب آن را عرضه نماید و زمان تحویل نیز دقیق باشد. تمامی این موارد که مبتنی بر کاهش هزینه، افزایش کیفیت، تعهد در کار و… است به صورت مستقیم و غیرمستقیم به نیروی کار مربوط میشود. نیروی کار باید در راستای تحقق این موارد به تولیدکننده و سرمایهگذار کمک کنند تا خود نیز شغل پایدار و مطمئنی داشته باشند. ما در مجموعهی خود برای نهادینه کردن این روحیه حدود سه سال است سعی میکنیم سیستم Bsc (کارت ارزیابی متوازن) را اجرا کنیم که مطمئناً سه سال دیگر نیز طول خواهد کشید تا بتوانیم آن را به طور کامل مورد بهرهبرداری قرار دهیم. سیستمی که میتواند تحولی بنیادین در نگاه کارکنان ما نسبت به کار و تولید ایجاد کند. خوشبختانه اکنون کسانی که در سالهای گذشته از این مجموعه جدا شده و به صورت مستقل کار میکنند خود به گزینههای موفقی تبدیل شدهاند، این امر به این معنی است که این سیستم دارد جواب میدهد و مطمئناً در آینده کارآمدتر نیز خواهد شد. به طور کلی دولت باید به سمت حمایت بیشتر و پایدارتر از سرمایهگذاری و بخش خصوصی، سرمایهگذار به سوی استفادهی بهتر از منابع علمی و تجربی روز و مسئولیتپذیری و دقت و جامعه به سمت حمایت از سرمایهگذاری و کارآفرینی حرکت کنند.
شارنیوز: چرا صرافیتان را تعطیل کردید؟
غلامی: صرافیها معمولاً در مناطقی موفق عمل میکنند که دارای توریست زیادی میباشند. توریستها با تبدیل یا به اصطلاح چنج پولشان اصلیترین منبع درآمد صرافیها هستند. متأسفانه در سقز توریست زیادی وجود ندارد و تلاش ما برای ادامهی کار فایده نداشت. بنابراین برای کاهش هزینهها فعلاً این واحد را تعطیل کردهایم.
شارنیوز: آیا کارکنان مجموعهی شما میتوانند در آینده به تداوم کار و داشتن شغلشان امیدوار باشند؟
غلامی: در طول صحبتهایم عرض کردم که هدف ما بردن سیستم کارمان به سمت کارآمدی و سودآوری بیشتر است و در این راه یک سیستم پویا خود به خود نیروهای ناکارآمد را حذف خواهدکرد. بدون داشتن مهارت، کارآمدی و موثربودن و کمک به فعال و پویا نگه داشتن سیستم، هیچکس نمیتواند به ادامهی کار امیدوار باشد. تلاش ما این است که با آموزش مستمر تواناییهای موجود نیروها را به تواناییهای لازم تبدیل کنیم اما بهطورکلی در بخش خصوصی و عرصهی فعالیتهای تولیدی و بازرگانی نمیتوان به هر کس حقوق داد صرفاً به این دلیل که به مجموعه تعلق دارد. باید با اجرای یک نظام دقیق مبتنی بر ارزیابی و پردازش مداوم میزان کارآمدی و موفقیت نیروها، کلیت مجموعه را روی پا نگه داشت و به پیش برد.
شارنیوز: از شما سپاسگزاریم.
غلامی: من هم از شما ممنونم و برای گروه رسانهایتان آرزوی موفقیت و تداوم دارم.
کد خبر: 9053
جالب بود.
فقط اسم ایشون رو شنیده بودم و اصلاً نمی دونستم آقای غلامی دارای دیدگاه علمی هم هستن.
آفرین
از شارنیوز هم برای ارائه این مطلب سپاسگزاریم.
پاسخ دهید
حضور این مجموعه قطعا برای اون 1100 خانواده به صورت مستقیم بسیار مفید بوده ولی برای من فقط یک تجربه!
آقای غلامی، من سالها پیش به صورت آزمایشی با مژده کار می کردم و آزمایش و خطا هایی دوستان مدیر را شاهد بودم.
بنظر من دوستانی که مقاله می خوانند باید حتما از تجربه ی کسانی که قبلا این تئوری ها را پیاده کرده اند هم کسب اطلاع کنند. خوب و بد این تئوری ها برای شما می شود تجربهی مدیریتی و برای من نوعی میشود آلانی و ویلانی.
اون قضیهی «از حقوقگیری به سمت حقوقسازی» رو اگر درست گرفته باشم، سالهاست در فروشگاه های کلاس دار آمریکا و اروپا پیاده شده است و بر اساس آن فشار بسیار زیادی روی فروشنده ها وارد می شود تنها به انگیزه ی کسب درآمد بیشتر برای مالک. این سیستم وقتی می تواند درست کار کند که شما فروشنده را به خاطر نرسیدن به “فروش انتظار داشته شده” جریمه نکنید یا آنقدر پیش بینی هایتان از خریداران دقیق باشد که عدد غیر واقع به عنوان “هدف فروش” قرار ندهید.
به نظر من این سیستم در فروش رقابتی، آدم ها را گرگ و محیط کار را آنقدر زهر میکند که حلوهی پورسانت فروش را مریر.
در مورد صرافی هم به نظر می آمد برای گردش ارزی این مجموعه وجود یک صرافی معبری راحت تری برای گذار ارز باشد و توریسم آب باریکه. آیا شخص مدیریت صرافی باعث تعطیلی این مجموعه نشده بود؟
پاسخ دهید
دوست بزرگوار، سيستم BSC كه مخفف Balanced Score Card است كه به معناي كارت امتيازي متوازن ميباشد. و با دانشي كه شما از پورسانت فروش داريد كاملا متفاوت است. ايشان ذكر كردند كه سيستم دستمزد BSC ميباشد.
پاسخ دهید
آفرین به آقای غلامی ، ان شا الله موفق باشید
پاسخ دهید
خدا پدرشون را بيامرزد كه واقعا انسان وارسته اي بود
اميدوارم هر روز موفق تر باشند
پاسخ دهید
از صمیم قلب به داشتن چنین استادی افتخار نموده و ارزوی طول عمر و سلامتی برای ایشان و خانواده محترمشان را داریم
پاسخ دهید
باتشکر از شارنیوز که این مصاحبه را انجام دادن . به راستی شایان ذکر است که جناب محمد صدیق غلامی یکی از شخصیت های محبوب کورد می باشد . ایشان با تلاشی شبانه روزی و به خدمت گرفتن نیروهای کارمد و فعال و تلاشگر توانسته است که به یکی از مجموعه های اقتصادی در سطح کشور و منظقه تبدیل شود . یکی از دلایل اصلی موفقیت جناب غلامی به روز بودن دانش خود اقای غلامی در حوزه های ( مالی و مدیریت و دانش بازاریابی ومدیریت استراتژیک و …) و کارکنان مجموعه است و دلیل دوم شخصیت کارزماتیک اقای غلامی است و دلیل سوم برخورد صمیمی و بسیار صمیمی جناب غلامی با کلیه کارکنان از بالاترین رده تا پایین ترین رده است . دلیل چهارم روحیه انتقاد پذیری بسیار بالای آقای غلامی است . در کل مجموعه ای پایه ریزی کرده است که از پتانسیل بسیار بالایی برخوردار است و بنده بالاشخصه امیدوارم که بقیه سرمایه گذارهای منطقه روش و رویه اقتصادی اقای غلامی را سرمنشا و الگوی خود قرار دهند تا هرچه بیشتر در عمران و ابادی و اشتغالزایی منطقه محرو م کوردستان سهیم باشند. در پایان به گفته اقای دکتر پرویز درگی را استناد میکنم که فرمودند: جناب صدیق غلامی یکی از نوابغ اقتصاد ایران هستند. ضمن آرزوی موفقیت برای آقای غلامی و پرسنل شریف شرکت مژده
پاسخ دهید
ضمن سپاس از گروه خبری شار نیوز از اطلاع رسانی و معرفی دیدگاه آقای غلامی به مردم شهر . و بیان اینکه با دیدگاه علمی و منطقی در تمام زمینه ها بزرگان و نوابغی داریم که در سطوح بین المللی بدرخشند . واقعا بدون اغراق اگه آقای غلامی وزیر اقتصاد بودند این کشتی به گل نشسته اقتصاد ایران را به ساحل آرامش می رساندند .
پاسخ دهید
من یکی از کارمندان شرکت آقای غلامی هستم و با تمام وجود می گویم که به کار کردن در این مجموعه افتخار می کنم .
پاسخ دهید
خوشحال بووم به بینینی ئهم پیاوه گهوره. بهراستی جیگهی شانازییه بو شار و ولاتهکهمان. وت و ویژهکهیشی زور جالب بو. دهستان خوش بیت.
پاسخ دهید
دستتان درد نکند. آقای غلامی انسانی شریف و با سواد هستند. من لذت بردم و افتخار کردم به این بزرگوار. از شارنیوز عزیز هم تشکر می کنم.
پاسخ دهید
ئافه رین شارنیوز. ئه ی ئافهرین. ریزگرتن له گهوره پیاوان خوی کاریکی گهورهیه. هه ر بژین.
پاسخ دهید
هه زار سلاو له روحی پاکی ئه و گه وره پیاوه وئه و شیره دایکه که روله ی ئاوای په رو ه رده کرد .هیوادارم وینه ی کاکه سدیق له م ولاته زو تر بن من به ش به حال خوم شانازیان پی و ئه که م.هه ر بژین وته مه ن دریژبن.انشاالله
پاسخ دهید
ايشان به حق فرزند همان پدري هستند كه ازخانه تا سركار به كوچك وبزرگ در سلام كردن پيشقدم بودند خدايش بيامرزدوبراي كاك صديق غلامي هم موفقيت وطول عمر وسلامتي را دعا مي كنيم.
پاسخ دهید
اقای غلامی نه تنها فردی زحمتکش و موفق در زمینه کسب کار هستند بلکه از نظر علم اقتصاد نیز بسیار اگاه و صاحبنظر میباشند
ایشان برای مردم کردستان و مخصوصا سقز جای افتخار هستند
با تشکر از شارنیوز
پاسخ دهید
ممنون از مصاحبه
ای کاش این تفکر در تمام سرمایه داران میبود
پاسخ دهید
راستی که از دانش آقای غلامی تعجب کردم. آفرین به این مرد. امیدوارم نمونه این بزرگمردان در شهر و کشور ما زیاد شود.
پاسخ دهید
من نام اقای غلامی را خیلی شنیده ام و از این مصاحبه بسیار خوشحال شدم و چیزهای زیادی یادگرفتم. ممنون از دقت و زحمات شما. خدا نگهدارتان باشد
پاسخ دهید
سلاوت لی بیت ئاغای غلامی گیان
پاسخ دهید
با درود فراوان به خوانندگان شارنیوز.و سپاس از این سایت با ارزش.سلام میفرستم به آقای غلامی و تمامی افراد مجموعه ایشان.
راستش وقتی تیتر رادیدم خیلی خوشحال شدم گفتم بالاخره سایت دارای تمایلاتی در خصوص کارآفرینی و پیشرفتهای اقتصادی نیز هست.خوشحال از اینکه در همین نزدیکی خودم کسانی هستند که با تفکر و علم روز آشنا هستند.مدیریت را بلدند. دیدگاه بلندپروازانه دارند.در حالی که قبلا فکر میکردم که شرکت مِژده یک شرکت عادی واز لحاظ مدیریتی سنتی میباشد. در حالیکه هم اکنون کاملا” دیدگاهم عوض شده و از این بابت فوق العاده خوشحالم.و آن را نیز مدیون تفکرات و زحمات شارنیوز میدانم.ولی چند نکته:
اولا” آقای غلامی باید بیشتر مسایل را توضیح میدادند از جمله با پنج میلیون تومان کی و چگونه شروع کرده اند؟نظرشان راجع به اقتصاد کردستان و ایران چی هست؟ راههای برون رفت از رکود فعلی را چی میدانند؟
زمینه های سرمایه گذاری را در استان خودمان و کل کشور را چه چیزهایی میبنند؟
نقاط ضعف و قوت وضعییت اقتصادی موجود چیست؟
آینده اقتصاد ایران را چگونه پیش بینی میکنید؟
آقای غلامی در چه زمینه های دیگری سرمایه گذاری کرده اند و یا مایل هستند سرمایه گذاری کنند؟
پاسخ دهید
ڕێز و سڵاوم هەیە بۆ بنەماڵەی غوڵامی؛ هیوادارم هەمیشە سەرکەوتوو بن؛ مایەی شانازی خەڵکی سەقز و کوردستانن
پاسخ دهید
هه ر بژین کاک سدیق گیان بۆ خوتو بنه ماله ی ئازیزتان.بو ده س گیری ئه م جوانانه ومنت نه کیشانی کومه له کمان له شاره گوره کانی تر .که وکو ئه فغان تماشا مان ئه که ن.یا خوا هه رسرکوتو بن .سپاس بۆ شار نیوز وگروپه زه حمه ت کیشه کی شیان
پاسخ دهید
سلاوریزم هه یه بو ته واویی ئیوه یی به ریزکا ربه ده ستانی شار نیوز به راستی جیگه یی ریزن چونک وتو ویژیکی چرو پرتان کرد له گه ل گه وره پیاویکی مه زن و ئه مه گ ناسی شاری سه قز کا ک سدیقی غولامیی منیش وه ک ئه ندامیک بچوک له کومه لگایی کومپانی موژده(شرکتی مژده)کارده که م خوم به به خته وه رده زانم چونک ئه توانم بلییم من شاید ئاجوریکی بچوک بم له دیوارو چوار چیوه یی شرکه تی موژده به راستی کار له گه
ل کاک سدیقی غولامیی مایه یی شا نازیمه وه هه تا هتایه سه ریی کورنوش دا ده نه وینمه وه بو بیرو باوریی راسته قینه و علم وتیگه یشتویی ئه م پیاوه مه زنه هیوا دارم نمو نه یان هه رزیاد بیت به راستی پال پشتو هیوان بو خه لکی کوردستان به تایبه ت خه لکی به شه ره فی شاری سه قزبه ئه و په ریی یه قینه وه ده لییم شرکه تی موژده یعنی شرکه تیکیی سیستماتیک و ته واو علمیی که مایه یی مانه وه یه تی به راستی هه وینیی راگیرسانه وه که یی ته نیاعیلمی به روژی کا ک سدیق و یه ک دلیی کارمه نده کانیه تی سوپاس بو هه موتان
پاسخ دهید
آقای غلامی یکی از معدود کسانی هستند که اقتصاد علمی را در عمل به اجرا در آورده اند و توانسته اند پیشرو این امر در بین تجار و تولیدکنندگان کشور باشند البته تا کسی در مجموعه ایشان کار نکند درک این موضوع کمی سخت خواهد بود برای ایشان وکل مجموعه آرزوی موفقیت روزافزون دارم
پاسخ دهید
با سپاس از شارنیوز برای مصاحبه ،امیدوارم نه تنها سرمایه داران شهر سقز بلکه کلیه سرمایه داران استان کردستان به این دیدگاه آقای غلامی برسند که نیروی انسانی بومی بهترین سرمایه برای رونق تجارت و کسب وکار آن ها می باشد . امیدوارم که آقای غلامی و کلیه همکاران ایشان همیشه موفق و سربلند وسلامت باشند
پاسخ دهید
مصاحبه ی ساختگی و زیبایی بود…
ساختگی از لحاظ جمله های نوشته شده و تنظیم شده و اغراق آمیز…
در اینکه آقای غلامی فرد موفقی است شکی نیست اما بزرگ نمایی های کاذب در رسالت یک رسانه نیست…
پاسخ دهید
جنابعالی در ردیف اون اشخاصی هستی که در کارهای بزرگ سنگ اندازی می کنند.مشخص است که دانش آقای غلامی از سطح بالایی برخوردار است.این جملات وکلمات هم از ایشان است.علم خود را با علم دیگران مقایسه نکن که این خطای بزرگی است.
پاسخ دهید
تو که آقای غلامی رو نمی شناسی چرا همچین حرفی می زنی قضاوت نکن آقای محترم آقای صدیق غلامی نابغه اقتصادی است به قول آقای دکتر درگی اگه نمیدونی بدون
پاسخ دهید
با کمال تشکر از سایت شارنیوز و آرزوی موفقیت برای جناب صدیق غلامی و کارکنانش
پاسخ دهید
ان شالله همیشه موفق بن آرزوی موفقیت برای خودت و خانواده محترمتان و سپاس فراوان برای شار نیوزبرای این مصاحبه
پاسخ دهید
سربلند باشید آقای غلامی.
پاسخ دهید
فقط این را میگویم که حاضرم دست این مرد بزرگ را ببوسم هر روز
پاسخ دهید
منهم با توجه به شناختی که از بزرگواری مرحوم پدرشان وخانواده ایشان دارم ،انتظاری غیر از این از ایشان نیست وارزوی ترقی وسربلندی روز افزونشان را از خداوند خواستارم. کرمی
پاسخ دهید
آرزوي موفقيت بيشتري را براي اين همشهري بزرگوار را دارم براستي انساني مثبت است .خدا ايشان را حفظ كند چون باعث شده خانواده هاي زيادي از فقر و نداري نجات پيدا كنند .
پاسخ دهید
سلام و ارادت خالصانه حضورمدیریت روشنفکرمجموعه بزرگ مژده.به امید روزی که تمامی پرسنل سابق وفعلی مجموعه،هرکدام کارآفرین وتاجرموفقی درعرصه کشوری باشندوادامه راه آن بزرگواررادنبال کنندتاکوردستانی آبادوپررونق داشته باشیم.
پاسخ دهید
باشکر فراوان ا زسایت شار نیوز واقعا مصاحبه با چنین افرادی که برای شهر زحمت کشیده و جوانان زیادی را استخدام کرده وتشکیل زندگی داده اند بسیار جای تقدیر و تشکر است انشا الله آقای غلامی هم در تمام مراحل زندگی موفق و موئید باشند.
پاسخ دهید
من از نهایت شب حرف میزنم
من از نهایت تاریکی
و از نهایت شب حرف میزنم
اگر به خانه من آمدی
برای من ای مهربان چراغ بیاور
و یک دریچه که از آن
به ازدحام کوچه ی خوشبخت بنگرم
پاسخ دهید
ضمن سپاس و قدرداني از زحمات و تلاشهاي صادقانه آقای غلامی اميدواریم با موفقيت هاي روزافزون، موجبات توسعه و ارتقاء خدمت رساني مطمئن ومطلوب تري رابراي مردم عزيز شهرمان سقزبه ارمغان آوريد.
پاسخ دهید
با سلام وادب به آقای غلامی/
واقعاً این فرمایشات نشان از ادب و درایت و دلسوزی و صفات خوب دیگر انسانی در وجود و منش این بزرگمرد خوب شهرمان است.به حق مشخص شد که از پدر بزرگوارشان خصایص خوب انسانی را به ارث برده است.
ملاحظه می شود که این بزرگوار با تمام توان،برای شهر دلسوزی و ایجاد اشتغال می کند. بدون شک مردم خوب شهرمان این کار ارزشمند و بزرگ را فراموش نخواهند کرد.همینها بود که در مجلس ترحیم مرحوم پدرشان( شادروان حاج مصطفی غلامی) در مسجد جای سوزن انداختن نبود و همه ی شهر در ماتم فرو رفت.
حیف که هزینه های کار تولیدی در ایران بالا رفته و می ترسیم خدای ناکرده بر این واحد تولیدی نیز تأثیر بگذارد. همانطور که فرمودند دولت آقای روحانی هم نتوانستند فضای کسب و کار را رونق بخشند و حداقل مثلاً میزان گاز بها را از 65 میلیون تومان به نصف تقلیل دهند.
امیدوارم در تمام مراحل زندگی سربلند و موفق باشند.خدا پشت وپناه این بزرگمرد باد./
پاسخ دهید
بنده سهم خودم ازاقای غلامی ممنونم اگرجه 2فرزند تحصیل کرده بیکار در خانه دارم وبارها مراجعه ونام نویسی کردم ولی باید دستان این شیرمردرابوسید واقعا صدرحمت به روح حاجی اقا برای تحویل همچنین فردی به جامعه دوستش دارم هزاران افرین
پاسخ دهید
سلام آفرین برآقای غلامی و ای کاش در شهر سقز چندین نفر مانندایشان وجود داشت تا جوانان این شهر آواره تهران وشهر های دیگر نشوند ولی افسوس که دراستخدام شرکت غلامی هممانند ارگان دولتی فقط پارتی بازیه هیچ ربطی به معلومات نداره رابطه داشته باشی راحت وارد عرصه می شوید ولی اگر نداشته باشید از نظر علمی هم خیلی بالا باشی به سابقه کار گیر میدهند که باید حدقل 2تا 3سال آواره شوی وبعد برگردی که آن هم برای خیلی ها ممکن نیست
پاسخ دهید
سلام خدمت آقای غلامی وخانواده محترمشان من خودم به سهم خودم از اقای غلامی تشکر میکنم بابت همه زحماتی که برای این شهر ومردمش انجام دادند من خودم در جریان اندکی از زحمات ایشان در خصوص کارخانه های سقز – ورامین و فردوس مشهد بودم که واقعا چه خدمتی را برای مردم شهرمان انجام دادند. همیشه خودم را مدیون ایشان میدانم با وصف اینکه حالا با مجموعه ایشان همکاری نمیکنم.
پاسخ دهید
امیدوارم که این بزرگ مردهمواره موفق ومویدباشد
پاسخ دهید
با سلام
آقای غلامی و همکارانش واقعا مجموعه ای منسجم دلسوز موفق و رو به رشد هستند . آرزوی ما موفقیت هر چه بیشتر این مجموعه و نام آوری شهر سقز است .
سربلند و پیروز باشید
پاسخ دهید
ریزو سپاس بو بیرو راو هه وله کانتان
سه رکه وتوبی به ریز غولامی
پاسخ دهید
بنده بسیار خوشحال و مفتخرم که حدود10سال است با این مجموعه بسیار موفق اشنایی وهمکاری دارم جای بس خوشحالی است که در سطح بین المللی انسان شریف و بزرگواری هستند و ایشان توانسته اند نیروهای جوان بسیاری را وارد بازار نموده
پاسخ دهید
حضور چنين مردي در أين شهر باعث افتخار است ارزوي موفقيت روز افزون برايش ميكنم
پاسخ دهید
اقاي غلامي علاوه بر اينكه در حيطه كاري مردي موفق است پدري دلسوز براي فرزندانش ميباشد.به وجود چنين پدري افتخار ميكنم و از صميم قلب برايش ارزوي موفقيت روز افزون دارم.
پاسخ دهید
امیدوارم دیگر سرمایه داران کردستانی هم به خود بیایند وسرمایه هایشان به گردش در آورند تا بیکاری ازاین دیار حذف شود. باتشکر از آقای غلامی امیدوارم بازهم در خدمت به مردمش خداوند توفیقش دهد
پاسخ دهید
خیلی خوبه تشکر
سرمایه داران سقز واقعا کجان چکار میکنن باید فقط ماشین اخرین سیستم زیر پاتون باشو ب رخ مردم فقیر بکشید یا آپارتمان سازی فقط و غیره…
بیایید حداقل از کارگاه های کوچک و ایده های موثر وکم هزینه شروع کنند با درامدری مسمتر و رو به افزایش و دائمی
از شار نیوز هم تقاضای پیگیری دارم با سپاس…
پاسخ دهید
آفرین به همه فعالان رونق اقتصادی
پاسخ دهید
دروود فراوان بر اسطوره بزرگ سقز آقای غلامی که دلسوزانه و با تلاشی وصف ناپذیر در راه ارتقا دانش و کارآفرینی شهرمان از هیچ کوششی دریغ ننموده و خوشبختانه پله های موفقیت را هم طی کرده از صمیم قلب آرزومندم که همیشه موفق وسربلند باشید.
پاسخ دهید
محال است کسی با پنج میلیون کاسبی راه بندازه. کسانی که چنین ادعایی میکنند امکان داره بخاطر تبلیغ خلاقیت خود چنین حرفی بزنند. ضمنا آقای شارنیوز به کامنتهای مخالف حمله نکن.
پاسخ دهید
باتشکر از شارنیوز برای تدوین وپخش چنین برنامه های جالب ، آموزنده ودیدنی.برای آقای غلامی وتمامی کسانی که به هرنحوی درکارآفرینی واشتغال افراد درشهرستان سقز واستان کردستان سهیم هستند آرزوی موفقیت داریم.
پاسخ دهید
دوست عزیز حکایت شماماده است به داستان آن فرد که در گلستان آمده است : از علوم و بلاغت یک عالم چیز را درک نکرد در آخر ایراد گرفت که حرف (س ) را درست تلفظ نمی کند
پاسخ دهید
دوعام ئه ویه که وینه ی ئه م پیاو گه روانه له شه ره که م سه قز و کوردستانا زور بی انشالله که خوای گه وره هه میشه پشتیوان و بی کاک صدیقی غولامی.
پاسخ دهید
خیلی ها با نادانی و بیسوادی از اطرافتان فکر می کردند که می توانند جای پای شما را بگیرند اما معلوم شد که عددی نیستند و تمام های و هوی شان دروغ محض بود فقط دیگران را بدبخت کردند و الان با خیال آسوده با دیدن بدبختی دیگران هم زندگی می کنند با آرزوی موفقیت برای شما و خانواده محترمتان
پاسخ دهید
همیشه انسان از نزدیک ترین افراد فامیل ضربه می خورد امیدوارم هیچگاه نتوانند به شما ضربه بزنند.
پاسخ دهید
با عرض سلام
میخواستم از خدمتتون بپرسم که آیا شرکت غلامی سهامدار می پزیرد؟
با تشکر
پاسخ دهید
درود براقای غلامی ودوستان ایشان که در زمینه ی رفع بیکاری در شهر سقز که متاسفانه هیچ دلسوزی ندارد در این زمینه تلاش کرده اند موفق وموءید باشن .اگر شهر ما 2تا افراد ثروتمند باتجربه و تحصیل کرده ودلسوز مثل اقای غلامی داشت الان وضعمان این طور نبود
پاسخ دهید
واقعا مایه افتخار هستن ایشون و کار بسیار خدا پسندانه و درستی رو انجام میدن و انشالله خداوند هم در هرچه بزرگتر شدن و پیشرفت این مجموعه یاری رسان باشد ..
آرزوی سربلندی دارم برای تمام عوامل …
در پناه خدا باشید …
پاسخ دهید
اگه بشه با خودتون یک تماس مستقیم داشته باشم ممنون میشم رستمی از کرج 09122643651
پاسخ دهید
حسین سهرابی: ایشان هرکجای دنیا بودند صددرصد مجسمه شون رو درست میکردند،واقعا بزرگواری در تمام زمینه ها چه اخلاقی چه اقتصادی،مخصوصا پشتکار برازنده ایشان است. درجایی مثل سقز با این همه سنگ اندازی،مشکلات متعدد،اوضاع بد اقتصادی ،رقبای قدرتمنددربازارهمچنان موفق بودن جای تقدیر دارد
پاسخ دهید
با سلام وخسته نباشید به همگی من می دانم چقدر مرحوم حاج اقا به کاک صدیق علاقه داشتند و چقدر همیشه دعا گویش بود همین دعاها بدرقه راه اوست امیدوارم موفق باشند
پاسخ دهید
سلام خدا قوت جناب آقای غلامی. 11 سال در ماشین سازی احمدی تولید کننده دستگاه چاپ و بسته بندی کارتن . کار کردم من چون تبلیغات خودم را از سال 88 شروع کردم چندبن نفری مشتری دارم و به آنها خدمات میدهم مثل تعمیرات و ساخت قطعات و نصب و راه اندازی کارتن سازی. از 30/7/94
من را اخراج کردن و بیکار هستم. البته کار اصلی خودم را دارم خدمات دستگاه کارتن سازی.
خوب حدود 5 سال میشه که در این ضمینه تبلیغات کردم و مشتری های من زیاد شدن و خواسته هاشون از من زیاد شده است. ومن مسلت به تولید دستگاه برش کارتن هستم. kartonsaz.blogfa.com
اگر مایل بودید خواسته من را انجام دهید با من تماس بگیرید. متشکرم 09375064051
پاسخ دهید