شارنيوز

 

اختصاصی شارنیوز

تاریخ :9/تیر/ 87

 شماره خبر:sh0628

حسن فرداد چهاردهمین مدال طلای خود را کسب کرد

سه خبر ورزشی:

-مسابقات کشتی فرنگی در رده سنی نونهالان و نوجوانان روزهای پنج شنبه و جمعه(87/4/7) با حضور 7 تیم از شهرهای استان در سقز برگزار شد که در پایان در رده سنی نونهالان تیم سقز با 195 امتیازمقام اول و تیم های دهگلان و بانه مقامهای دوم و سوم را کسب کردند.همچنین در رده سنی نوجوان تیم سقز با 188 امتیاز مقام اول و تیمهای سنندج و دهگلان دوم و سوم شدند.

-حسن فرداد مقام اول و مدال طلای مسابقات پیاده روی کشور را بدست آورد.این مسابقات 7-5 تیر در شهر ابهر زنجان برگزار شد.لازم به ذکر است این چهاردهمین مدال طلای کسب شده توسط این ورزشکار سقزی است.

-تیم موی تای استان کردستان به مربیگری بهنام بابامیری مربی سقزی مقام سوم کشور را کسب کرد.در این مسابقات سامان اسلم مدال طلا ، هاوری ملکی و آرمان دارائی مدال برنز وهمچنین عرفان حسینی ، کاوه آزادی و سلمان نقشبندی مدال برنز را کسب کردند.کاپ اخلاق این مسابقات نیز به بهنام بابامیری مربی این تیم اهدا شد.

نظر خود را در مورد این خبر با شارنیوز در میان بگذارید

اظهارنظر

ارتباط با شارنیوز